Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Storm i et vannglass

28 March-16:30 - 20:00

Den 28. mars får 100 studenter presentasjoner fra de ulike havnæringene under Storm i et vannglass. Etter foredragene arrangeres én-til-én-samtaler mellom studentene og 60 ressurspersoner fra havnæringene. 

Maritime Bergen, GCE Ocean Technology, NCE Maritime CleanTech, Salmon Group og  studentorganisasjonen Springbrettet skal for fjerde gang gjennomføre en cross over-konferanse for bergenske studenter. Der presenterer vi mulighetene som finnes innen de blå næringene.

PROGRAM:

16.00 – Registrering og mingling med servering
16.30 -18.10 – Foredrag

Studentete oppfordres til å levere inn løsning på casene som blir presentert, og har muligheten til å vinne henholdsvis et énukers internship hos en bedrift med fokus på subsea-næringen og et 3-ukers betalt internship for sommeren 2019 i en Bergensbasert maritim bedrift.

18:10-18:40 – Minglepause med servering
18.45-19.45 – På date med næringslivet! 10 minutters “dater” mellom studenter og ansatte i havnæringene.

 

Har du lyst å delta som ressursperson og dele av din erfaring, vil vi gjerne ha deg med!

Ta kontakt med line@maritimebergen.no

Er du student selv, eller kjenner du noen som studerer i Bergen, så informer dem gjerne om Storm i et vannglass!

Påmelding her!

Del innhold

Details

Date:
28 March
Time:
16:30 - 20:00

Venue

TBA

Personvernerklæring for Maritime Bergen

Personvernerklæringen skal sikre at virksomheter som er medlem i Maritime Bergen er informert om hvilke opplysninger som blir samlet inn og lagret om medlemmene. Personvernerklæringen inneholder opplysninger om hvordan vi benytter personopplysninger, hvordan vi bruker opplysningene, hvem som er ansvarlig og hvordan vi sikrer medlemmenes rettigheter ihht. oppdatering av regler i personlovgivning av 25. mai 2018.

Les mer

Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
Click to enable/disable Google Fonts.
Click to enable/disable Google Maps.
Click to enable/disable video embeds.
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette på nettstedet, godtar du bruken av informasjonskapsler