Storm i et vannglass

25 mars-17:00 - 19:00
Laster Hendelser

Storm i et vannglass er en konferanse for studenter for å sikre regionens blå næringer kompetanse for framtiden.

Sammen med NCE Maritime CleanTech, GCE Ocean Technology, NCE Seafood Innovation Cluster, Hub for Ocean og Salmon Group skal studentarrangementet Storm i et vannglass gjennomføres for femte gang våren 2021 – denne gangen heldigitalt! Dette er en kveld hvor vi inviterer studenter og ansatte fra havnæringene til en digital seanse. Vi har motivasjonsforedrag, videosnutter fra næringene og speed-dating – hvor studentene får 10 minutter hver med ulike ansatte fra næringslivet.

Kan du tenke deg å delta som representant fra din næring under speed-datingen under årets arrangement? Ta kontakt med line@maritimebergen.no

Det er ikke nødvendig at bedriften har noen jobb å tilby – dette er kun for å synliggjøre muligheter! Dette er heller ikke noe som krever forberedning fra din side, da dette er lagt opp til å være svært uformelle samtaler.

Storm i et vannglass er en karrieredag for å introdusere og synliggjøre de blå næringene for alle studenter i Bergen. Vi ønsker at flere unge oppdager karrieremulighetene som finnes i havet. Studenter med ulik utdanningsbakgrunn vil se hvordan deres kompetanse kan anvendes i havnæringene – og kan sikte seg inn mot et yrke innen maritim, marin, subsea, fornybar eller teknologi.

 

 

Detaljer

Dato:
25 mars
Tid
17:00 - 19:00
Hendelse Kategori:

0

MEDLEMSBEDRIFTER

0

ARBEIDSOMRÅDER

0

BÆREKRAFTSMÅL

Hovedsamarbeidspartnere

Personvernerklæring for Maritime Bergen

Personvernerklæringen skal sikre at virksomheter som er medlem i Maritime Bergen er informert om hvilke opplysninger som blir samlet inn og lagret om medlemmene. Personvernerklæringen inneholder opplysninger om hvordan vi benytter personopplysninger, hvordan vi bruker opplysningene, hvem som er ansvarlig og hvordan vi sikrer medlemmenes rettigheter ihht. oppdatering av regler i personlovgivning av 25. mai 2018.

Les mer

Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
Click to enable/disable Google Fonts.
Click to enable/disable Google Maps.
Click to enable/disable video embeds.
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette på nettstedet, godtar du bruken av informasjonskapsler