Grieg starter nytt teknologiselskap

Grieg starter nytt teknologiselskap

Grieg starter nytt teknologiselskap 2560 2560 Maritime Bergen

Grieg Logistics følger med i tiden! De slår nå sammen selskapene Seamless og Shiplog og satser på ledende havteknologi.

Det er mye snakk om «den nye oljen» og hva denne skal være for Norge i fremtiden. Grieg Logistics har uansett sikret seg et fortrinn når det kommer til teknologi. De sitter nå med fullt eierskap i to selskap som leverer totalløsninger til havner, terminaler og forsyningsbaser. I tillegg til at 90% av alle Norske havner benytter denne programvaren, leverer også selskapene til de største havnene i Skandinavia.

– Vår påstand er at fremtidens digitale løsninger innenfor deling av sanntidsdata, lean logistikk og samhandling i maritim bransje kommer fra Norge, sier toppsjef Michelle Williams i Grieg Logistics til Sysla.

0

MEDLEMSBEDRIFTER

0

ARBEIDSOMRÅDER

0

BÆREKRAFTSMÅL

Hovedsamarbeidspartnere

Personvernerklæring for Maritime Bergen

Personvernerklæringen skal sikre at virksomheter som er medlem i Maritime Bergen er informert om hvilke opplysninger som blir samlet inn og lagret om medlemmene. Personvernerklæringen inneholder opplysninger om hvordan vi benytter personopplysninger, hvordan vi bruker opplysningene, hvem som er ansvarlig og hvordan vi sikrer medlemmenes rettigheter ihht. oppdatering av regler i personlovgivning av 25. mai 2018.

Les mer

Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
Click to enable/disable Google Fonts.
Click to enable/disable Google Maps.
Click to enable/disable video embeds.
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette på nettstedet, godtar du bruken av informasjonskapsler