Møt høstens studentpraktikant

Møt høstens studentpraktikant

Møt høstens studentpraktikant 150 150 Maritime Bergen

ChristineMaritimt Forum Bergen har i flere år hatt studenter utplassert. Som tidligere år, vil det høsten 2014 også være utplassert en student, og denne uken starter Christine Toft Stenersen sitt praksisopphold.

 

Christine er 23 år gammel fra Fosnavåg i Herøy kommune. Hun skal nå begynne på sitt siste år av bachelorgraden  i økonomi og administrasjon ved Handelshøyskolen BI i Bergen. Gjennom studietiden har hun fått stor interesse for den maritime næringen, både lokalt og internasjonalt.

–        Praksisplass hos Maritimt Forum Bergen gir en unik mulighet til å tilegne meg kompetanse og erfaring i en av Norges ledende bransjer. Jeg vil få varierte arbeidsoppgaver, og tror dette blir en veldig spennende høst med mange utfordringer, forteller Stenersen.

 

Etter en utvelgelsesprosess ble hun valgt ut til å bidra for Maritimt Forum Bergensregionen høsten 2014. I løpet av høsten vil praktikanten, i tillegg til å bidra med den daglige virksomheten, utarbeide en prosjektoppgave som omhandler den maritime klyngen i Bergen.

 

0

MEDLEMSBEDRIFTER

0

ARBEIDSOMRÅDER

0

BÆREKRAFTSMÅL

Hovedsamarbeidspartnere

Personvernerklæring for Maritime Bergen

Personvernerklæringen skal sikre at virksomheter som er medlem i Maritime Bergen er informert om hvilke opplysninger som blir samlet inn og lagret om medlemmene. Personvernerklæringen inneholder opplysninger om hvordan vi benytter personopplysninger, hvordan vi bruker opplysningene, hvem som er ansvarlig og hvordan vi sikrer medlemmenes rettigheter ihht. oppdatering av regler i personlovgivning av 25. mai 2018.

Les mer

Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
Click to enable/disable Google Fonts.
Click to enable/disable Google Maps.
Click to enable/disable video embeds.
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette på nettstedet, godtar du bruken av informasjonskapsler