Ny daglig leder i Maritimt Forum Bergensregionen

Ny daglig leder i Maritimt Forum Bergensregionen

Ny daglig leder i Maritimt Forum Bergensregionen Maritime Bergen

Anne Kristine Øen overtok som ny daglig leder i Maritimt Forum Bergensregionen mandag 1.september 2014.

Anne kommer fra Marine Harvest som kommunikasjonssjef. Hun har bred erfaring med nettverksarbeid og prosjektledelse fra maritim sektor, og har tidligere vært ansatt som kommunikasjonsansvarlig i Grieg Gruppen og Communication Manager hos Odfjell SE.

Hennes erfaring med nettverksarbeid, kommunikasjon og kjennskap til organisasjonsarbeid er en stor fordel som daglig leder i Maritimt Forum Bergensregionen (MFB).

Øen er 46 år gammel, fra Bergen og har en samfunnsvitenskapelig utdannelse fra London School of Economics (LSE), UiB og UiO, hvor masteren fra LSE er innen «Sea Use Law, Policy & economics».

Anne Kristine Øen vil være en stor bidragsyter i å opprettholde MFB som en sterk maritim organisasjon for Bergensregionen, og i å videre være med å styrke det maritime bergens-miljøet.

 

0

MEDLEMSBEDRIFTER

0

ARBEIDSOMRÅDER

0

BÆREKRAFTSMÅL

Hovedsamarbeidspartnere

  Personvernerklæring for Maritime Bergen

  Personvernerklæringen skal sikre at virksomheter som er medlem i Maritime Bergen er informert om hvilke opplysninger som blir samlet inn og lagret om medlemmene. Personvernerklæringen inneholder opplysninger om hvordan vi benytter personopplysninger, hvordan vi bruker opplysningene, hvem som er ansvarlig og hvordan vi sikrer medlemmenes rettigheter ihht. oppdatering av regler i personlovgivning av 25. mai 2018.

  Les mer

  Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
  Click to enable/disable Google Fonts.
  Click to enable/disable Google Maps.
  Click to enable/disable video embeds.
  Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette på nettstedet, godtar du bruken av informasjonskapsler