Vårens studentpraktikanter

Vårens studentpraktikanter

Vårens studentpraktikanter Maritime Bergen

Gjennom flere år har Maritimt Forum Bergensregionen (MFB) hatt studentpraktikanter utplassert. Dette semesteret er det Olav Anders Totland og Oda Eriksen som er på plass.

Den første praktikanten er 22 år gamle Olav Anders Totland fra kystbyen Florø. Han ble i fjor ferdig med sin bachelor i sammenliknende politikk.

Skjermbilde 2016-01-11 kl. 10.46.57

Om praktikantstillingen i MFB sier han:

–  Dette er en veldig fin mulighet for oss studenter å få arbeidserfaring, og det er veldig hyggelig at en så seriøs organisasjon tar imot studenter. Jeg gleder meg til å jobbe her dette semesteret, og spesielt til å se hvordan en organisasjon som dette fungere og hvordan dagene struktureres. Det ble spennende å se hvordan det er å jobbe i en organisasjon. Ellers er motivasjonen min å få arbeidserfaring og prøve meg på nye utfordringer.

Den andre praktikanten i år er 21 år gamle Oda Eriksen fra Hurum. Hun er på siste semesteret i sammenliknende politikk og skriver bachelor om statsborgerskap og immigrasjon. Hun har også vært aktivt på Det Akademiske Kvarter i Bergen.

–  Det er svært interessant å få nærmere innblikk i relevant arbeid for en ung statsvitenskapsstudent. Jeg gleder med til å få variasjon i studiet og det er en fin muligheten til å få arbeidserfaring integrert i bacheloren.Det blir også spennende å lære mer om de maritime næringene i Bergen, spesielt med tanke på de store omstillingene næringen har i dag, sier Oda. Skjermbilde 2016-01-11 kl. 10.47.11

–  Siden Universitetet i Bergen innførte praksisfaget i sammeliknende politikk har MFB hatt en eller to praktikanter utplassert hvert semester. Vi har utelukkende gode erfaringer med disse studentene og vi gleder oss på til ta fatt på et nytt semester med nye ungdommer, sier administrasjons- og prosjektansvarlig Line Andersen.

0

MEDLEMSBEDRIFTER

0

ARBEIDSOMRÅDER

0

BÆREKRAFTSMÅL

Hovedsamarbeidspartnere

  Personvernerklæring for Maritime Bergen

  Personvernerklæringen skal sikre at virksomheter som er medlem i Maritime Bergen er informert om hvilke opplysninger som blir samlet inn og lagret om medlemmene. Personvernerklæringen inneholder opplysninger om hvordan vi benytter personopplysninger, hvordan vi bruker opplysningene, hvem som er ansvarlig og hvordan vi sikrer medlemmenes rettigheter ihht. oppdatering av regler i personlovgivning av 25. mai 2018.

  Les mer

  Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
  Click to enable/disable Google Fonts.
  Click to enable/disable Google Maps.
  Click to enable/disable video embeds.
  Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette på nettstedet, godtar du bruken av informasjonskapsler