ACCEL Maritime CleanTech 2015

ACCEL Maritime CleanTech 2015

ACCEL Maritime CleanTech 2015 150 150 Maritime Bergen

Har du eller din bedrift ein god idé som dere ønsker hjelp til etablere en strategi for? Vil du lære mer om å lage nyskapende produkter og forretningsmodeller? Dersom du er opptatt av å utvikle din virksomhet, oppfordrer vi deg og din bedrift til å søke om opptak i ACCEL Maritime CleanTech 2015. Gjennom programmet vil du få mer kunnskap om markedsforståelse og hvordan du kan finne gode investeringsmuligheter.

ACCEL Maritime CleanTech 2015, er et program som er rettet mot vekstselskaper og oppstartsbedrifter som arbeider med nye produkter, tjenester, forretningsområder og/eller spin-offs. Programmet blir arrangert av Atheno, BTO og NCE Maritime CleanTech, og er en samling som går over 2 dager på Stord Hotell, Leirvik (27. oktober og 10. november).

Programmet foregår som et kurs og vil bestå av ulike oppgaver og teori, hvor bruken av ulike verktøy er sentralt. For å få best utbytte av programmet, så skal alle deltakerne ha et konkret utviklingsprosjekt som det skal jobbes med gjennom hele programmet. Ved å delta i programmet vil deltakerne få en solid forståelse om hvordan Lean Start-up tankegangen gjør det mulig å få kunnskap om markedet, med minst mulig investering. I løpet av kurset vil deltakerne også få mulighet til å presentere sin forretningside, og du vil få tilbud om individuell oppfølging i etterkant av samlingene. Alle deltakere, bidragsytere, ressurspersoner og andre inviterte må signere en omfattende konfidensialitetsavtale. Avtalen vil bli signert av alle parter og vil bli sikkert oppbevart av prosjektleder for ACCEL programmet.

For mer informasjon om programmet: http://accel.no/accelcleantech15/

Klikk her for påmelding

Kontaktinformasjon: Marte Jensen, tlf: 984 33 71, e-post: marte@maritimecleantech.no

0

MEDLEMSBEDRIFTER

0

ARBEIDSOMRÅDER

0

BÆREKRAFTSMÅL

Hovedsamarbeidspartnere

  Personvernerklæring for Maritime Bergen

  Personvernerklæringen skal sikre at virksomheter som er medlem i Maritime Bergen er informert om hvilke opplysninger som blir samlet inn og lagret om medlemmene. Personvernerklæringen inneholder opplysninger om hvordan vi benytter personopplysninger, hvordan vi bruker opplysningene, hvem som er ansvarlig og hvordan vi sikrer medlemmenes rettigheter ihht. oppdatering av regler i personlovgivning av 25. mai 2018.

  Les mer

  Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
  Click to enable/disable Google Fonts.
  Click to enable/disable Google Maps.
  Click to enable/disable video embeds.
  Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette på nettstedet, godtar du bruken av informasjonskapsler