Årets grønneste konferanse

Årets grønneste konferanse

Årets grønneste konferanse 582 594 Maritime Bergen

Maritime Bergen og Bergen og Omland Havnevesen har den glede å invitere deg til en helt ny konferanse om grønne havner i Europa. Dette er en unik mulighet til å få siste nytt om hva som skjer innen arbeidet, og høste erfaringer fra utviklingen av grønne havner over hele verden.

I 2017 går startskuddet for det som vil bli en årlig møteplass om grønne havneløsninger som tema. Årets konferanse har tema Cruise og landstrøm.

På Green Port Days 8.-9. november samles sentrale samarbeidspartnere, brukere og internasjonale teknologimiljøer til konferanse om utviklingen av grønne havne-løsninger.

Den 8. november avholdes Green Cruise Port Workshop –  Bergen og Omland Havnevesen (BOH) leder arbeidet om å etablere bærekraftige forretningsmodeller for landstrøm til cruiseskip på vegne av nær 20 havner i Europa, og dette blir diskutert og jobbet videre med denne dagen.

Den 9. november avholdes Green Port Day – en konferanse hvor viktige aktører forteller om sine prosjekter rettet mot utviklingen av en grønnere havn. Ulike foredragsholdere fra blant annet Port of Seattle, BKK, cruiserederiet AIDA vil presentere sentrale tema.

Du kan treffe sentrale leverandører som deler av sine erfaringer innen tekniske løsninger som muliggjør et helgrønt tilkoblingspunkt for morgendagens havneløsninger.

For oppdateringer, program for både workshop og konferansen, samt påmelding og priser – se www.greenportday.com

Vi håper å se deg på årets viktigste, grønne møteplass for morgendagens havner!

0

MEDLEMSBEDRIFTER

0

ARBEIDSOMRÅDER

0

BÆREKRAFTSMÅL

Hovedsamarbeidspartnere

Personvernerklæring for Maritime Bergen

Personvernerklæringen skal sikre at virksomheter som er medlem i Maritime Bergen er informert om hvilke opplysninger som blir samlet inn og lagret om medlemmene. Personvernerklæringen inneholder opplysninger om hvordan vi benytter personopplysninger, hvordan vi bruker opplysningene, hvem som er ansvarlig og hvordan vi sikrer medlemmenes rettigheter ihht. oppdatering av regler i personlovgivning av 25. mai 2018.

Les mer

Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
Click to enable/disable Google Fonts.
Click to enable/disable Google Maps.
Click to enable/disable video embeds.
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette på nettstedet, godtar du bruken av informasjonskapsler