Avtale om nødhjelp

Avtale om nødhjelp

Avtale om nødhjelp Maritime Bergen

Norske rederier skal bistå med transport ved kommende katastrofer. Den første avtalen i sitt slag i verden ble inngått mellom Verdens Matvareprogram (WFP) og Norges Rederiforbund.

Den ferske samarbeidsavtalen skal styrke WPFs evne til rask respons når rederiforbundet stiller sitt nettverk og ekspertise til rådighet for WPFs maritime logistikkbehov. NR skal ved behov legge til rette for kontakt med rederier og meglere for raskt å avklare transportkapasitet, og i avtalen inngår også at partene skal dele relevant informasjon om det maritime situasjonsbildet.
-Skipsfart er en viktig faktor for å få ut nødhjelp til mennesker som er rammet av naturkatastrofer eller konflikter. Vi ser derfor frem til å bli partner med WPF», uttalte Sturla Henriksen, Adm.dir i Norges Rederiforbund da han og Elisabeth Rasmusson, assisterende direktør i Verdens matvareprogram, signerte avtalen 19. mai.
Norges Rederiforbund representerer 160 rederier og en av verdens største flåter. Totalt er det 1800 norske skip og rigger tilstede over hele verden til enhver tid.
Henriksen understreket at det vil være rederiene selv, og ikke Rederiforbundet, som vil inngå eventuelle konkrete avtaler med WFP om spesifikke transporter, der det blir aktuelt
0

MEDLEMSBEDRIFTER

0

ARBEIDSOMRÅDER

0

BÆREKRAFTSMÅL

Hovedsamarbeidspartnere

Personvernerklæring for Maritime Bergen

Personvernerklæringen skal sikre at virksomheter som er medlem i Maritime Bergen er informert om hvilke opplysninger som blir samlet inn og lagret om medlemmene. Personvernerklæringen inneholder opplysninger om hvordan vi benytter personopplysninger, hvordan vi bruker opplysningene, hvem som er ansvarlig og hvordan vi sikrer medlemmenes rettigheter ihht. oppdatering av regler i personlovgivning av 25. mai 2018.

Les mer

Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
Click to enable/disable Google Fonts.
Click to enable/disable Google Maps.
Click to enable/disable video embeds.
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette på nettstedet, godtar du bruken av informasjonskapsler