Bergensbedrifter i samarbeid for bedre sikkerhet

Bergensbedrifter i samarbeid for bedre sikkerhet

Bergensbedrifter i samarbeid for bedre sikkerhet 150 150 Maritime Bergen

sikkerhetEt nytt samarbeid mellom DNV Software og rederiet Gearbulk effektiviserer rapporteringen og papirarbeidet om bord betraktelig. På rekordkorte fem måneder er DNV Navigator installert på nær 50 båter verden over. I løpet av neste år er målet 300 nye skip i ordreboken.

– Vi valgte DNV Softwares løsning fordi den forenkler rapporteringen og er et effektivt verktøy for å saksbehandle avvik om bord og på land, forteller Inge Kausland, kaptein og SEQ manager i Gearbulk.

47 Gearbulk-skip tar i dag i bruk det nyutviklede DNV Navigator, et webbasert hjelpemiddel som gjør rapportering av ulike hendelser om bord betydelig enklere enn tidligere.

– DNV Navigator bidrar til at rederiene kan øke kvaliteten, bedre sikkerheten, forbedre dokumentasjonen og på sikt øke lønnsomheten, forteller Karl- Erik Johannessen, forretningsutvikler i DNV Software.

Ledelsesverktøy

Fordelene med programmet er mange, og utviklerne har lagt stor vekt på brukervennlighet.

– Grunnen til at mange velger oss er nok all erfaringen vi har, og kompetansen vi har bygd opp gjennom mange år, sier Kåre Samnøy, stasjonssjef i DNV Bergen. Fusjoner med GL DNV Software er en del av stiftelsen Det Norske Veritas, som siden 1864 har jobbet med sertifisering, klassifikasjon, verifikasjon, risikostyring og teknisk rådgiving til de maritime næringer.

– GL har en stor Software-avdeling og vi har stor tro på at vi kan utfylle hverandre godt. Det vil også kunne åpne nye, spennende markeder for oss, avslutter Johannessen.

Sak hentet fra Maritim avis 2013, side 19. Les saken i sin helhet her.

0

MEDLEMSBEDRIFTER

0

ARBEIDSOMRÅDER

0

BÆREKRAFTSMÅL

Hovedsamarbeidspartnere

Personvernerklæring for Maritime Bergen

Personvernerklæringen skal sikre at virksomheter som er medlem i Maritime Bergen er informert om hvilke opplysninger som blir samlet inn og lagret om medlemmene. Personvernerklæringen inneholder opplysninger om hvordan vi benytter personopplysninger, hvordan vi bruker opplysningene, hvem som er ansvarlig og hvordan vi sikrer medlemmenes rettigheter ihht. oppdatering av regler i personlovgivning av 25. mai 2018.

Les mer

Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
Click to enable/disable Google Fonts.
Click to enable/disable Google Maps.
Click to enable/disable video embeds.
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette på nettstedet, godtar du bruken av informasjonskapsler