Huisman skal løfte Bergen

Huisman skal løfte Bergen

Huisman skal løfte Bergen 150 150 Maritime Bergen

huisman

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Som nyoppstartet i Norge var det naturlig for det tradisjonsrike nederlandske selskapet Huisman å etablere sitt eneste nordiske kontor i Bergen.

– Vi ønsker å være en aktiv del av den maritime clusteren i Norges maritime hovedstad.

 

– Vi ønsker å være en del av det maritime Bergen og bidra med vår innovasjon og kunnskap til klyngen, sier regiondirektør Geir Bjørkeli i Huisman Norge. Den tradisjonsrike nederlandske familiebedriften er verdensledende innen top side for rørledningsfartøy, og har i tillegg en ledende posisjon innen innovative løsninger for drilling og kran/vinsj.

Storkontrakt med DOF

Selskapet har investert 250 millioner dollar i anlegg i Kina og har 25 ansatte nederlendere i ledende stillinger der for å sikre kvalitet og leveringspresisjon. Nylig signerte Huisman også en storkontrakt med DOF/Technip for fem båter som skal brukes til rørlegging i Brasil. De skal bygges på Vards verft i Norge og Brasil.

– Dette er den største kontrakten så langt for Huisman i Norge, verdt om lag 2,5 milliarder kroner. Det viser at vi er en attraktiv leverandør for norske verft og rederi, sier Bjørkeli.

De fem skipene skal være ferdig innen andre kvartal i 2016, og Bjørkeli ser lyst på fremtiden for selskapet på Vestlandet.

– Det vil bli behov for optimalisering og effektivisering av boreprosessen, større kraner, stadig større dyp og avstander i fremtiden. Ved å være tett på kan vi utvikle teknologi og prosjekter som gjør kunden bedre, avslutter Bjørkeli.

Sak hentet fra Maritim avis 2013, side 31. Les saken i sin helhet her.

0

MEDLEMSBEDRIFTER

0

ARBEIDSOMRÅDER

0

BÆREKRAFTSMÅL

Hovedsamarbeidspartnere

Personvernerklæring for Maritime Bergen

Personvernerklæringen skal sikre at virksomheter som er medlem i Maritime Bergen er informert om hvilke opplysninger som blir samlet inn og lagret om medlemmene. Personvernerklæringen inneholder opplysninger om hvordan vi benytter personopplysninger, hvordan vi bruker opplysningene, hvem som er ansvarlig og hvordan vi sikrer medlemmenes rettigheter ihht. oppdatering av regler i personlovgivning av 25. mai 2018.

Les mer

Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
Click to enable/disable Google Fonts.
Click to enable/disable Google Maps.
Click to enable/disable video embeds.
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette på nettstedet, godtar du bruken av informasjonskapsler