Carnival seiler sitt mannskap hjem

Carnival seiler sitt mannskap hjem

Carnival seiler sitt mannskap hjem 643 361 Maritime Bergen

Et noe uvanlig syn blir å oppleve utenfor Bahamas når Carnival Corporation samler 18 av sine egne skip med det formål å få mannskapet hjem.

Reiserestriksjoner, bakkfast flyflåte og stengte grenser krever nye måter å tenke på når man skal flytte mannskap – og mannskapsskifte har vært det største problemet med tanke på drift, for flere av verdens rederier. Nå benytter Carnival Corporation sine skip på å seile hjem tusenvis av ansatte – en standsmessig måte å gå av vakt på.

Carnival Corporation består av ni cruiserederier med til sammen over 100 cruiseskip. Nå har selskapets rederier igangsatt et storstilt logistikksamarbeid hvor de sammen flytter mannskap, uavhengig av fast arbeidsplass. Av de 18 skipene som samles på Bahamas, skal ni benyttes til seile mannskapet til sine respektive hjemland.

Ingen av cruiseskipene til Carnival har i dag ordinære passasjerer om bord. Målet for selskapet for perioden som kommer er å beholde ca 3.000 ansatte om bord for å opprettholde kravet til sikker drift av skipene sine i denne ufrivillige pausen i operasjonen.

Det aller viktigste for oss nå er sikkerheten og tryggheten til mannskapet, slik at de kan komme hjem til sine nære og kjære på en god måte.

 

 

Dette sier Sandra Diana Bratland, Director Destination Affairs hos Carnival Group Norway.

0

MEDLEMSBEDRIFTER

0

ARBEIDSOMRÅDER

0

BÆREKRAFTSMÅL

Hovedsamarbeidspartnere

  Personvernerklæring for Maritime Bergen

  Personvernerklæringen skal sikre at virksomheter som er medlem i Maritime Bergen er informert om hvilke opplysninger som blir samlet inn og lagret om medlemmene. Personvernerklæringen inneholder opplysninger om hvordan vi benytter personopplysninger, hvordan vi bruker opplysningene, hvem som er ansvarlig og hvordan vi sikrer medlemmenes rettigheter ihht. oppdatering av regler i personlovgivning av 25. mai 2018.

  Les mer

  Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
  Click to enable/disable Google Fonts.
  Click to enable/disable Google Maps.
  Click to enable/disable video embeds.
  Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette på nettstedet, godtar du bruken av informasjonskapsler