DOF Subsea selger Scandi Protector

DOF Subsea selger Scandi Protector

DOF Subsea selger Scandi Protector Maritime Bergen

DOF Subsea har inngått avtale om salg av Skandi Protector til australske myndigheter. Levering til ny eier er planlagt i første kvartal 2016, og salget vil frigjøre om lag 300 millioner norske kroner i likviditet etter nedbetaling av gjeld.

Skandi Protector er bygget i 2007 og har operert på kontrakt for myndighetene i Australia fra 2010 til 2014. I 2015 har skipet operert som subseaprosjektskip for DOF Subsea i Australia og Asia.

-DOF har i flere år hatt et godt samarbeid med myndighetene i Australia, og dette er det andre skipet vi har solgt til dem. Etter levering av Skandi Protector til ny eier vil DOF Subsea allokere et annet subseaskip til sin virksomhet i Australia og Asia for å operere under eksisterende og nye kontrakter, sier konsernsjef Mons S. Aase.

0

MEDLEMSBEDRIFTER

0

ARBEIDSOMRÅDER

0

BÆREKRAFTSMÅL

Hovedsamarbeidspartnere

  Personvernerklæring for Maritime Bergen

  Personvernerklæringen skal sikre at virksomheter som er medlem i Maritime Bergen er informert om hvilke opplysninger som blir samlet inn og lagret om medlemmene. Personvernerklæringen inneholder opplysninger om hvordan vi benytter personopplysninger, hvordan vi bruker opplysningene, hvem som er ansvarlig og hvordan vi sikrer medlemmenes rettigheter ihht. oppdatering av regler i personlovgivning av 25. mai 2018.

  Les mer

  Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
  Click to enable/disable Google Fonts.
  Click to enable/disable Google Maps.
  Click to enable/disable video embeds.
  Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette på nettstedet, godtar du bruken av informasjonskapsler