Eksklusiv rom-smaking!

Eksklusiv rom-smaking!

Eksklusiv rom-smaking! 480 320 Maritime Bergen

En ny rom fra Bareksten blir lansert på polet i et begrenset opplag 8. juni – Men du kan få smake den før det! Den 1. juni får nemlig Maritim Fredagspils besøk av Stig Bareksten.

Stig Bareksten, kjent som en av Norges ledende destillatører og mottaker av flere priser for sine produkter, kommer og gir oss en smak av sin nye rom på Maritim Fredagspils 1. juni.

Hans nåværende prosjekt, OSS Craft Distillery, er best kjent for sin prisvinnende gin Bareksten Botanical Gin, men hans brede erfaring fra destillasjon og drikkevarebransjen bærer også andre frukter i form av akevitt, whiskey, absinth og rom. Hans god formidlingsevne og brennende interesse for det han holder på med gjør hans smakinger til noe man ikke vil gå glipp av!

Den nye rommen er Norges første, og den er godt bereist før den havner i glassene våre. Rommen var med over Atlanteren i kjølen på Statsraad Lehmkuhl på høsttoktet i 2016.

Med melasse fra Den Dominikanske Republikk, kokosnøtt fra Spar Blomsterdalen og med tang fra fjæresteinene på Flesland må dette være det nærmeste vi kan komme Jamaica. Etter turen med

Statsraaden er den lagret totalt 18 måneder. Dette er fremdeles å regne som en ung rom, men som en Navy Strenght gjør den seg godt!

Da det ikke er rom nok til alle opererer vi med «first come first serve»! Gi oss gjerne et klikk på «Skal» på Facebook, så vi får en pekepinn på antall deltakere.

Hjertelig velkommen til prøvesmaking under Maritim Fredagspils på Statsraaden Bar & Resception fredag 1. juni, kl.: 16:00.

0

MEDLEMSBEDRIFTER

0

ARBEIDSOMRÅDER

0

BÆREKRAFTSMÅL

Hovedsamarbeidspartnere

Personvernerklæring for Maritime Bergen

Personvernerklæringen skal sikre at virksomheter som er medlem i Maritime Bergen er informert om hvilke opplysninger som blir samlet inn og lagret om medlemmene. Personvernerklæringen inneholder opplysninger om hvordan vi benytter personopplysninger, hvordan vi bruker opplysningene, hvem som er ansvarlig og hvordan vi sikrer medlemmenes rettigheter ihht. oppdatering av regler i personlovgivning av 25. mai 2018.

Les mer

Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
Click to enable/disable Google Fonts.
Click to enable/disable Google Maps.
Click to enable/disable video embeds.
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette på nettstedet, godtar du bruken av informasjonskapsler