EnviroNor nominert til Enviromental Award 2019

EnviroNor nominert til Enviromental Award 2019

EnviroNor nominert til Enviromental Award 2019 695 700 Maritime Bergen

Maritime Bergens medlem, EnviroNor, er nominert til Enviromental Award 2019! Tanker Shipping & Trading Conference, Awards & Exhibition er en årlig konferanse holdt i London for den globale tankindustrien. Hvert år deles det ut priser for årets skip, drift, teknologisk innovasjon, sikkerhet og ikke minst miljø.

EnviroNor ble stiftet i 2011 med et mål om å forsyne vann ved behov, eller ”Water On Demand”. Dette gjør de ved å destillere sjøvann og å rense vann- og avløpsvann ombord på rekonstruerte tankskip. Konseptet er utviklet for å forsyne kystområder og kystnær industri med ferskt vann og drikkevann. Målet til EnviroNor er å erstatte eller supplere landbaserte infrastrukturer med samme funksjoner. I tillegg til dette, kan de mobile egenskapene til skipsbaserte vannverk forsyne rent vann globalt, til områder og fartøy i krisesituasjoner. Disse offshore vannverkene har satt EnviroNor på shortlisten til Enviromental Award 2019! EnviroNor beskriver seg selv slik på sin nettside:

EnviroNor provides offshore desalination and wastewater treatment plants to efficiently deliver clean and fresh water – on demand, everywhere it is needed.

Nominasjonen er basert på: Erkjenne et individ, selskap eller en institusjon som har funnet en løsning på en miljøutfordring- eller et problem innen tankindustrien. Sigmund Larsen, EnviroNors CEO og grunnlegger har uttalt:

I don’t know who has nominated EnviroNor, but to come on the short list is an honour.
Trykk her dersom du vil leser mer om de nominerte, eller støtte EnviroNor med en stemme.
0

MEDLEMSBEDRIFTER

0

ARBEIDSOMRÅDER

0

BÆREKRAFTSMÅL

Hovedsamarbeidspartnere

  Personvernerklæring for Maritime Bergen

  Personvernerklæringen skal sikre at virksomheter som er medlem i Maritime Bergen er informert om hvilke opplysninger som blir samlet inn og lagret om medlemmene. Personvernerklæringen inneholder opplysninger om hvordan vi benytter personopplysninger, hvordan vi bruker opplysningene, hvem som er ansvarlig og hvordan vi sikrer medlemmenes rettigheter ihht. oppdatering av regler i personlovgivning av 25. mai 2018.

  Les mer

  Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
  Click to enable/disable Google Fonts.
  Click to enable/disable Google Maps.
  Click to enable/disable video embeds.
  Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette på nettstedet, godtar du bruken av informasjonskapsler