NHH Shipping Conference – Leadership 2021

1 november
Laster Arrangementer

NHH Shippingkonferansen har lang tradisjon som en viktig møteplass for shippingrelatert virksomhet, akademia og næringsliv. I fornyet drakt og i samarbeid med Bergens Rederiforening og Maritime Bergen har man skapt «NHH Shippingkonferansen – LeaderShip», en konferanse hvor beslutningstagere i den blå næringen møtes for faglig påfyll i møte med et hav av muligheter.

Norsk maritim næring er en ledende global aktør, som av mange blir sett på som et forbilde og en spydspiss i møte med vår tids største utfordring: klimakrisen. Med forventninger til nullutslipp og et regelverk i endring spør vi hvordan Vestlandet og HAVbyen Bergen kan være fyrtårnet som sikrer at skipene kommer trygt til havn i møte med den perfekte storm.

Mer informasjon om påmelding og program her.

 

 

Detaljer

Dato:
1 november

0

MEDLEMSBEDRIFTER

0

ARBEIDSOMRÅDER

0

BÆREKRAFTSMÅL

Hovedsamarbeidspartnere

Personvernerklæring for Maritime Bergen

Personvernerklæringen skal sikre at virksomheter som er medlem i Maritime Bergen er informert om hvilke opplysninger som blir samlet inn og lagret om medlemmene. Personvernerklæringen inneholder opplysninger om hvordan vi benytter personopplysninger, hvordan vi bruker opplysningene, hvem som er ansvarlig og hvordan vi sikrer medlemmenes rettigheter ihht. oppdatering av regler i personlovgivning av 25. mai 2018.

Les mer

Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
Click to enable/disable Google Fonts.
Click to enable/disable Google Maps.
Click to enable/disable video embeds.
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette på nettstedet, godtar du bruken av informasjonskapsler