Fallet i offshoretrafikken kan ta seg opp i 2017

Fallet i offshoretrafikken kan ta seg opp i 2017

Fallet i offshoretrafikken kan ta seg opp i 2017 150 150 Maritime Bergen

Den norske økonomiens store omstillingskrise har hatt store konsekvenser for luftfarten til og fra Nordsjøen. I følge Bergens Tidene var det over 80.000 færre passasjerer som reiste offshore i 2015. 

– Det er både mindre helikopterbevegelse og færre reisende. Prosentmessig er det en stor nedgang på offshoretrafikken til og fra Flesland, sier lufthavndirektør Sverdrup til BT.

I følge Øystein Olsen, sjef ved sentralbanken, ser heller ikke 2016 særlig lyst ut når det kommer til omstillingskrisen.

– 2016 blir nok det vanskeligste året. Produksjonsveksten blir svak og ledigheten vil øke fra dagens nivå, sier Olsen til Aftenposten.

Han vil fra sin side forsøke å forbedre situasjonen med styringsrenten i sin makt, og mener at den økonomiske situasjonen vil bedre seg rundt sommeren 2017. Dette på bakgrunn av økt eksport og privat forbruk.

 

0

MEDLEMSBEDRIFTER

0

ARBEIDSOMRÅDER

0

BÆREKRAFTSMÅL

Hovedsamarbeidspartnere

Personvernerklæring for Maritime Bergen

Personvernerklæringen skal sikre at virksomheter som er medlem i Maritime Bergen er informert om hvilke opplysninger som blir samlet inn og lagret om medlemmene. Personvernerklæringen inneholder opplysninger om hvordan vi benytter personopplysninger, hvordan vi bruker opplysningene, hvem som er ansvarlig og hvordan vi sikrer medlemmenes rettigheter ihht. oppdatering av regler i personlovgivning av 25. mai 2018.

Les mer

Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
Click to enable/disable Google Fonts.
Click to enable/disable Google Maps.
Click to enable/disable video embeds.
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette på nettstedet, godtar du bruken av informasjonskapsler