Fish & ships & rock `n` roll

Fish & ships & rock `n` roll

Fish & ships & rock `n` roll Maritime Bergen

Hvordan lykkes vi best med å tenke felles havrom? Velkommen til frokostmøte på Grand tirsdag 16.juni.

Kollasje

Havnæringene er i omstilling og vi må i større grad evne å tenke helhetlig på disiplinene maritimt, marint og subsea.  Regjeringen har nylig lagt frem sin nye maritime strategi, og blå vekst er et av de sentrale fokusområdene. Hvordan kan maritim, sjømat og olje- og gassnæringene vokse mer ved å lære av hverandre? Regjeringen sier eksplisitt at den vil stimulere til økt samarbeid mellom de havbaserte næringene.

Hvordan gjør vi dette best?

Hva tenker de unge voksne? Det er de som er fremtidens sjefer. Hvordan kan de unge og de mer erfarne sammen knekke kodene for bærekraftig utvikling av havnæringer i skjønn harmoni?

Maritimt Forum Bergensregionen, Bergens Rederiforening, YoungShip og YoungFish inviterer til frokostmøte på Grand Bergen der dette er tema. Tid:    Tirsdag 16. juni kl 08:30-10:00 Sted: Grand Bergen, Nedre Ole Bulls plass Registrering og frokost fra kl 08:00. Møtet er gratis og åpent for alle interesserte

Arne

Etter innleggene vil Arne Hjeltnes lede en samtale fra scenen. Der deltar også: Vidar Horneland, Regional Engineering Manager Atlantic, DOF Subsea, Åshild Nakken, Direktør for markeds- og forretningsutvikling hos Hallvard Lerøy AS, og Irene Waage Basili som er CEO hos G.C Rieber.

Vidar

Her møter du mange flinke folk med sterke meninger om fremtiden og om bærekraftig utvikling. Dette vil du ikke gå glipp av!

Meld deg på via denne lenken: www.bit.ly/fishnships

0

MEDLEMSBEDRIFTER

0

ARBEIDSOMRÅDER

0

BÆREKRAFTSMÅL

Hovedsamarbeidspartnere

Personvernerklæring for Maritime Bergen

Personvernerklæringen skal sikre at virksomheter som er medlem i Maritime Bergen er informert om hvilke opplysninger som blir samlet inn og lagret om medlemmene. Personvernerklæringen inneholder opplysninger om hvordan vi benytter personopplysninger, hvordan vi bruker opplysningene, hvem som er ansvarlig og hvordan vi sikrer medlemmenes rettigheter ihht. oppdatering av regler i personlovgivning av 25. mai 2018.

Les mer

Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
Click to enable/disable Google Fonts.
Click to enable/disable Google Maps.
Click to enable/disable video embeds.
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette på nettstedet, godtar du bruken av informasjonskapsler