Frokostmøte om Maritim Jus

Frokostmøte om Maritim Jus

Frokostmøte om Maritim Jus 2560 2560 Maritime Bergen

Tidlig tirsdagsmorgen inviterte Maritime Bergen, i samarbeid med advokatfirmaet SANDS, til frokostmøtet; «Maritim Jus: Skipsfinansiering i et vanskelig marked» på Scandic Ørnen.

Det ble servert en lett frokost og kaffe, hvor prosjektleder og administrasjonsansvarlig for Maritime Bergen, Line Andersen ønsket publikum velkommen. Første innleder ute var advokat og partner i SANDS, Marit Kirkhusmo. Kirkhusmo begynte med å fortelle at hun har 20 års erfaring som advokat innenfor fagfelteene finansiering, shipping og offshore. Hun har det siste året vært  partner og advokat i SANDS.

Etter den korte introduksjonen går Kirkhusmo rett på sak og forteller hvordan en skal forhandle for redere, og går inn på begrepene Lone Market Association (LMA) og Material Adverse Effect. Kirkhusmo poengterte hvor viktig det er å forhandle, og gå nøye gjennom låneavtaler med banken man er i dialog med.

Neste innleder var Oddbjørn Slinning, som er tilknyttet firmaets avdeling for Energi, Offshore og Maritim sektor. Han bistår i hovedsak klienter i saker med sjø-, finansierings- og selskapsrettslige problemstillinger innen bransjen. Slinning starter med å forklare hva sale-leasebacks er, før han går i detalj på hva kjøpsopsjon og putt opsjon vil si. Avslutningsvis går han inn på forhandlingspunkt fra både en finansiell eiers standpunkt, og fra en selgers ellers befrakters standpunkt.

For mer informasjon om hva som er viktig for deg som reder å være oppmerksom på ved forhandling, eller hvordan du som reder burde forhandle med blant annet banker – ta kontakt med Marit Kirkhusmo, mki@sands.no, Oddbjørn Slinning, osl@sands.no eller Guy Leonard, gcl@sands.no ved advokatfirmaet SANDS.

Presentasjonen fra SANDS kan lastes ned her.

0

MEDLEMSBEDRIFTER

0

ARBEIDSOMRÅDER

0

BÆREKRAFTSMÅL

Hovedsamarbeidspartnere

Personvernerklæring for Maritime Bergen

Personvernerklæringen skal sikre at virksomheter som er medlem i Maritime Bergen er informert om hvilke opplysninger som blir samlet inn og lagret om medlemmene. Personvernerklæringen inneholder opplysninger om hvordan vi benytter personopplysninger, hvordan vi bruker opplysningene, hvem som er ansvarlig og hvordan vi sikrer medlemmenes rettigheter ihht. oppdatering av regler i personlovgivning av 25. mai 2018.

Les mer

Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
Click to enable/disable Google Fonts.
Click to enable/disable Google Maps.
Click to enable/disable video embeds.
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette på nettstedet, godtar du bruken av informasjonskapsler