Dataloy Systems AS – vår nye hovedsamarbeidspartner!

Dataloy Systems AS – vår nye hovedsamarbeidspartner!

Dataloy Systems AS – vår nye hovedsamarbeidspartner! 350 260 Maritime Bergen

Vi ønsker Dataloy hjertelig velkommen på det maritime laget, og vi er glade over å kunne presentere dem som en av våre hovedsamarbeidspartner i 2018. Hittil har vi presentert Advokatfirmaet SANDS og Norwegian Electric Systems (NES), og man ser allerede at vi har et bredt utvalg av hovedsamarbeidspartnere av store virksomheter fra ulike bransjer.

Dataloy er et selskap med mer enn 30 år erfaring i maritim programvarevirksomhet, med høyt kvalifiserte, kvalitetsbevisste ansatte i Bergen og Oslo. Shipping er en høy spesialisert industri, og med deres kombinerte erfaring kan de tilby detaljert kunnskap for ethvert problem og løsning. Selskapet har også internasjonale kunder, innen de fleste maritime segmentene.

– Dataloy Systems AS ser på Maritime Bergen som et viktig samarbeidsfora for aktører innen den maritime næringen i Bergen. Gjennom samarbeid med andre leverandører innen samme bransje, ser vi store muligheter for utvikling av de enkelte selskaper´s styrker samt læring på tvers av den maritime klyngen. Dataloy har stor tro på hvordan Maritime Bergen ledes og den offensive visjonen for framtiden sier salgssjef Kari Skadal Kyrkjeeide i Dataloy Systems AS.

Les mer om vår nye samarbeidspartner på deres nettside http://dataloy-systems.com/

0

MEDLEMSBEDRIFTER

0

ARBEIDSOMRÅDER

0

BÆREKRAFTSMÅL

Hovedsamarbeidspartnere

  Personvernerklæring for Maritime Bergen

  Personvernerklæringen skal sikre at virksomheter som er medlem i Maritime Bergen er informert om hvilke opplysninger som blir samlet inn og lagret om medlemmene. Personvernerklæringen inneholder opplysninger om hvordan vi benytter personopplysninger, hvordan vi bruker opplysningene, hvem som er ansvarlig og hvordan vi sikrer medlemmenes rettigheter ihht. oppdatering av regler i personlovgivning av 25. mai 2018.

  Les mer

  Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
  Click to enable/disable Google Fonts.
  Click to enable/disable Google Maps.
  Click to enable/disable video embeds.
  Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette på nettstedet, godtar du bruken av informasjonskapsler