Fullt hus på LeaderShip 2018!

Fullt hus på LeaderShip 2018!

Fullt hus på LeaderShip 2018! 831 496 Maritime Bergen

Den 4. april går shippingkonferansen til NHH, Bergens Rederiforening og Maritime Bergen av stabelen og med 185 påmeldte er det nå helt fullt.

– Det er selvsagt ikke kjekt at vi må avvise folk som ville melde seg på i dag, men det er samtidig en bekreftelse på at vi har et godt program, interessante innledere og at vi nok etablerer en møteplass som mange i næringen har savnet, sier daglig leder i Maritime Bergen, Harald Victor Hove.

Norsk maritim tradisjon møter nye utfordringer i et sterkt konkurransepreget globalt marked. Det grønne skiftet og en mer digitalisert verden gir nye utfordringer og muligheter for Norges nest største næring. – I Norge har maritim næring  alltid båret ledertrøyen som en verdensledende havnasjon – og 4. april viser vi lederskap igjen i møte med et hav av muligheter, forklarer Hove.

Konferansen er et videreutvikling av det tradisjonsrike NHH Shippingseminar som har vært avholdt hver høst ute på NHH, men som i år har flyttet til Terminus hotell i Bergen sentrum og utvidet tematikk og målgruppe for å favne om flere deler av bransjen. Blant innlederne finner vi næringsminister Torbjørn Røe Isaksen, adm. direktør i Norges Rederiforbund Harald Solberg, reder Camilla Grieg og direktør i Klaveness, Lasse Kristoffersen. – Temaet er lederskap i møte med globale trender som det grønne skiftet og digitalisering som treffer oss alle, og som vil ha stor påvirkning på hvordan shipping drives i fremtiden, sier Hove.

Alle presentasjoner blir lagt ut på konferansenettsiden www.LeaderShip2018.no

 

0

MEDLEMSBEDRIFTER

0

ARBEIDSOMRÅDER

0

BÆREKRAFTSMÅL

Hovedsamarbeidspartnere

  Personvernerklæring for Maritime Bergen

  Personvernerklæringen skal sikre at virksomheter som er medlem i Maritime Bergen er informert om hvilke opplysninger som blir samlet inn og lagret om medlemmene. Personvernerklæringen inneholder opplysninger om hvordan vi benytter personopplysninger, hvordan vi bruker opplysningene, hvem som er ansvarlig og hvordan vi sikrer medlemmenes rettigheter ihht. oppdatering av regler i personlovgivning av 25. mai 2018.

  Les mer

  Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
  Click to enable/disable Google Fonts.
  Click to enable/disable Google Maps.
  Click to enable/disable video embeds.
  Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette på nettstedet, godtar du bruken av informasjonskapsler