Innsikt & Utsikt

Innsikt & Utsikt

Innsikt & Utsikt 2560 2560 Maritime Bergen

Onsdagsmorgen holdt Maritime Bergen et bedriftsbesøk for 11 ansatte i Norges Rederiforbund, fra næringspolitisk-, administrasjons-, beredskaps- og kommunikasjonsavdeling, som del av deres prosjekt «Innsikt & Utsikt».

Hensikten med et slikt program er at det skal gi våre ansatte en dypere næringsfortrolighet, som igjen skal bidra til at de kan yte bedre service til våre medlemmer, sier Erik Gjerdene, direktør i Norges Rederiforbund.

Dagen startet på havobservasjonslaboratoriet, i regi av Jarl Giske og Ida Helen Steen ved UiB. De ga gruppen en kort omvisning og presentasjon av Kristian Gerhard Jebsen-senter for dybhavsforskning. Videre ga Tanja Hoel en introduksjon av NCE Seafood Innovation Cluster, hvor Øyvind Ramberg fra GC Rieber Eiendom deretter fortalte om Marineholmen og deres arbeid her. Dette var svært spennende og Norges Rederiforbund hadde flere spørsmål til foredragsholderne.

Hans Hag (t.h.) gir omvisning på OIA/BTO

Etter lunsj fikk gruppen en omvisning av Ocean Industry Accelerator (OIA) ved Hans Hag i Bergen Teknologioverføring (BTO). For å avslutte dagen besøkte vi Wenche Fivelsdal ved VilVite senteret hvor vi ble guidet gjennom senteret og fikk utforske apparatene. VilVite-senteret er 1 av 10 vitensentre i Norge som er i samarbeid om å lære personer i alle aldre om hav og vann, energi, kroppen, vær og klima, og korrosjon – gjennom forskjellige utstillinger. Målgruppen er barnehage- og skoleklasser, men dette passet til og med for Norges Rederiforbund, da de prøvde utstillingen «Sentrifugal-skapen» ut selv.

Wenche Fivelstad (Nr. 2 t.v.) gir omvisning på VilVite-senteret.

Bilder tatt av: Teiria Svebakk

Vi i Maritime Bergen ønsker alle en riktig god påske!

0

MEDLEMSBEDRIFTER

0

ARBEIDSOMRÅDER

0

BÆREKRAFTSMÅL

Hovedsamarbeidspartnere

Personvernerklæring for Maritime Bergen

Personvernerklæringen skal sikre at virksomheter som er medlem i Maritime Bergen er informert om hvilke opplysninger som blir samlet inn og lagret om medlemmene. Personvernerklæringen inneholder opplysninger om hvordan vi benytter personopplysninger, hvordan vi bruker opplysningene, hvem som er ansvarlig og hvordan vi sikrer medlemmenes rettigheter ihht. oppdatering av regler i personlovgivning av 25. mai 2018.

Les mer

Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
Click to enable/disable Google Fonts.
Click to enable/disable Google Maps.
Click to enable/disable video embeds.
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette på nettstedet, godtar du bruken av informasjonskapsler