Navigering gjennom Nor-Shipping

Navigering gjennom Nor-Shipping

Navigering gjennom Nor-Shipping Maritime Bergen

[ingress]Under åpningsdagen til Norshipping vil Maritimt Forum  i år gi Næringsbyråd Gunnar Bakke en maritim navigering gjennom messen på Lillestrøm. Næringsbyråden vil på den guidede omvisningen få et innblikk i flere av Maritime Bergens kvalitetsbedrifter. [/ingress]

Flere av kvalitetsutstillerne vil få besøk slik at Næringsbyråden kan bli kjent med noen av de produktene og tjenestene som tilbys i regionens maritime næring.  Næringen i regionen sysselsetter nær 21 000 mennesker og omsetter for 80 milliarder kroner årlig.

Maritime Bergen
Med bakgrunn i den koordinerte fellessatsingen skal Bergens sterke, maritime klynge for første gang profileres med felles identitet under en av verdens største maritime messer:
Maritime Bergen LOGO (2)

 

Nor-Shipping anses som en av verdenes mest betydningsfulle og kjente shippingmesser. Med rundt 30 000 besøkende er dette et viktig møtested og forum for verdens skipsfartsnæring. Her møtes representanter fra den internasjonale maritime industrien til utstilling, konferanser og nettverksbygging.

Bergen sterkt representert
Blant de nær 300 utstillerne fra hele verden er det rundt 60 ledende bedrifter fra Bergensregionen. Vi håper å få introdusert de fleste av disse for Gunnar Bakke under omvisningen. De Bergenske bedriftene vil i år vise at de er stolt medlem av det Maritime Bergen – The Industrial Shipping Capital. Under denne fellesparaplyen vil klyngen promoteres for å generere mer besøk til bergenregionens ulike kvalitetsstands.

Nor-Shipping skal brukes for å styrke klyngetanken blant kvalitetsleverandørene fra Bergensregionen. Sammen skal vi vise hva regionen er god for når det kommer til det maritime, og stolt vise fram det allsidige i Maritime Bergen!

 

0

MEDLEMSBEDRIFTER

0

ARBEIDSOMRÅDER

0

BÆREKRAFTSMÅL

Hovedsamarbeidspartnere

Personvernerklæring for Maritime Bergen

Personvernerklæringen skal sikre at virksomheter som er medlem i Maritime Bergen er informert om hvilke opplysninger som blir samlet inn og lagret om medlemmene. Personvernerklæringen inneholder opplysninger om hvordan vi benytter personopplysninger, hvordan vi bruker opplysningene, hvem som er ansvarlig og hvordan vi sikrer medlemmenes rettigheter ihht. oppdatering av regler i personlovgivning av 25. mai 2018.

Les mer

Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
Click to enable/disable Google Fonts.
Click to enable/disable Google Maps.
Click to enable/disable video embeds.
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette på nettstedet, godtar du bruken av informasjonskapsler