Synliggjøre maritim kvalitet!

Synliggjøre maritim kvalitet!

Synliggjøre maritim kvalitet! Maritime Bergen

[ingress]Endelig har det maritime koordinert seg i en fellessatsing for regionens maritime miljø! For første gang profileres Bergensregionens sterke, maritime klynge med felles identitet under en av verdens største maritime messer.[/ingress]

Nor-Shipping på Lillestrøm anses som en av verdenes mest betydningsfulle og kjente shippingmesser.  Med rundt 30 000 besøkende er dette et viktig møtested og forum for verdens skipsfartsnæring. Her møtes representanter fra den internasjonale maritime industrien til utstilling, konferanser og nettverksbygging. Den maritime Bergens-klyngen skal vise sin styrke under Nor-Shipping – og en felles Maritime Bergen-profil skal tas i bruk for å vise hva den maritime regionen er god for.

THE INDUSTRIAL SHIPPING CAPITAL!
Den sterke, maritime klyngen skal løftes under en enhetlig maritim verdiplattform.  Det Maritime Bergen skal vises under Nor-Shipping, og klyngetanken blant kvalitetsleverandørene herfra skal styrkes. Sammen skal vi vise hva regionen er god for når det kommer til det maritime, og stolt vise fram det allsidige i Maritime Bergen.

TOGEHTER – SHAPING THE FUTURE!
Blant de nær 300 utstillerne fra hele verden er de ledende bedrifter fra Bergensregionen også representert. Disse vil i år vise at de er stolt medlem av det Maritime Bergen – The Industrial Shipping Capital. Under denne fellesparaplyen vil klyngen promoteres for å generere mer besøk til Bergenregionens ulike kvalitetsstands.

PROUD MEMBER OF MARITIME BERGEN!
Under fellesparaplyen Maritime Bergen – The Industrial Shipping Capital – promoteres Bergens-klyngen for å generere mer besøk til Bergenregionens ulike kvalitetsstands. I år stiller Bergensregionen med en egen messeguide.

 

Messeguide_bilde1

Messeguide_bilde

 

 

 

 

Last ned MESSGUIDEN i sin helhet.

MARITIME BERGEN – THE INDUSTRIAL SHIPPING CAPITAL! – Vi sees på Nor-Shipping.

 

 

 

0

MEDLEMSBEDRIFTER

0

ARBEIDSOMRÅDER

0

BÆREKRAFTSMÅL

Hovedsamarbeidspartnere

  Personvernerklæring for Maritime Bergen

  Personvernerklæringen skal sikre at virksomheter som er medlem i Maritime Bergen er informert om hvilke opplysninger som blir samlet inn og lagret om medlemmene. Personvernerklæringen inneholder opplysninger om hvordan vi benytter personopplysninger, hvordan vi bruker opplysningene, hvem som er ansvarlig og hvordan vi sikrer medlemmenes rettigheter ihht. oppdatering av regler i personlovgivning av 25. mai 2018.

  Les mer

  Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
  Click to enable/disable Google Fonts.
  Click to enable/disable Google Maps.
  Click to enable/disable video embeds.
  Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette på nettstedet, godtar du bruken av informasjonskapsler