Harald Victor Hove mønstrer av

Harald Victor Hove mønstrer av

Harald Victor Hove mønstrer av 1756 1910 Maritime Bergen

-Jeg er utrolig glad for tiden min i Maritime Bergen og vil takke medlemmer, samarbeidspartnere, medarbeidere og styret for at jeg fikk være med på denne flotte reisen. Jeg mønstrer av denne skuten, men med meg tar jeg mye god kunnskap om havnæringenes betydning for byen og landet som jeg absolutt skal få god bruk for når jeg nå stiller som byrådslederkandidat for Høyre i havbyen Bergen, sier Harald V. Hove. Hove hadde sin siste arbeidsdag 31. januar og etterfølges av Siv Remøy-Vangen 1. mars.

Harald Victor Hove overtok som daglig leder 1. september 2017 og har på sin korte tid i organisasjonen bidratt til en eventyrlig vekst for organisasjonen. Under hans ledelse har medlemstallet økt med 18 % i 2017 og hele 36 % i 2018, og omsetningen har doblet seg i samme periode. – Jeg har elsket hver dag i denne jobben og er nesten litt misunnelig på min etterfølger som får lov til å styre skuten videre mot nye høyder. Spesielt gøy har det vært å introdusere nye ideer herunder å seile Statsraaden til Arendalsuka, bygge opp Shippingkonferansen, og de mange aktiviteten vi har for å rekruttere flere unge til næringen og ikke minst flere kvinner. Fremover blir det viktig å fortsette å løfte Maritime Bergen sin stemme i samfunnslivet og særlig mot de mange, viktige politiske debattene som pågår lokalt, regionalt og nasjonalt, sier Hove.

Han understreker at Maritime Bergen fortsatt har mye ugjort og at organisasjonen trengs i fortsettelsen. – Vi har nå økt til fire årsverk og prosjektene vi jobber med tilsier at det absolutt ikke er behov for mindre, men mer kapasitet i årene som kommer. Vi er en attraktiv samarbeidspartner og våre medlemmer er tyngdepunktet for regionen og nasjonen når vi skal finne nye måter å skape arbeidsplasser etter oljen, sier Hove. Det tette og nære samarbeidet med de øvrige maritime forumene rundt om i landet og særlig på Vestlandet fremhever Hove som et særlig godt utgangspunkt for jobben som skal gjøres videre. – Vestlandet er og blir startpunktet for alt som skjer og skal skje i havet, og her må min etterfølger fortsette det gode samarbeidet med våre gode venner i de fire vestlandsfylkene for å ta nye posisjoner for våre medlemmer, oppfordrer Hove.

Han mener selv at hans tid i Maritime Bergen fort vil bli glemt når hans etterfølger, Siv Remøy-Vangen, tar over roret 1. mars. – Med hennes driv og erfaring fra næringen så tror jeg neppe at folk vil rekke å savne meg særlig lenge. Sånn skal det være og det er da man vet at styret har valgt en god etterfølger, smiler Hove.

Skulle du lure på hvor Harald Victor Hove skal videre og vil følge ham på hans ferd tilbake igjen i bypolitikken? Da kan du følge ham på https://www.facebook.com/byradslederkandidat/

0

MEDLEMSBEDRIFTER

0

ARBEIDSOMRÅDER

0

BÆREKRAFTSMÅL

Hovedsamarbeidspartnere

Personvernerklæring for Maritime Bergen

Personvernerklæringen skal sikre at virksomheter som er medlem i Maritime Bergen er informert om hvilke opplysninger som blir samlet inn og lagret om medlemmene. Personvernerklæringen inneholder opplysninger om hvordan vi benytter personopplysninger, hvordan vi bruker opplysningene, hvem som er ansvarlig og hvordan vi sikrer medlemmenes rettigheter ihht. oppdatering av regler i personlovgivning av 25. mai 2018.

Les mer

Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
Click to enable/disable Google Fonts.
Click to enable/disable Google Maps.
Click to enable/disable video embeds.
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette på nettstedet, godtar du bruken av informasjonskapsler