Høstens studentpraktikant

Høstens studentpraktikant

Høstens studentpraktikant 150 150 Maritime Bergen

Gjennom flere år har Maritimt Forum Bergensregionen hatt en studentpraktikant utplassert. Høsten 2015 er intet unntak, og denne uken starter studenten Kristoffer Duesund sitt praksisopphold.

23-åringen fra Alversund i Lindås kommune er på sitt siste år av bachelorgraden i samfunnsøkonomi ved Universitetet i Bergen. I løpet av studietiden har han fått stor interesse for den maritime næringen, både lokalt og internasjonalt.

– Denne prKristoffer 001aksisplassen gir meg en unik mulighet til å bli kjent med en av Norges ledende bransjer fra innsiden. Den maritime næringen er et viktig satsingsområde for Norge og vil fortsette å være det i fremtiden. Jeg ser frem til en høst med mange spennende utfordringer og varierte arbeidsoppgaver, forteller Duesund.

Etter en utvelgelsesprosess ble Duesund valgt ut til å bli studentpraktikant for Maritimt Forum Bergensregionen høsten 2015. I løpet av høsten vil praktikanten, i tillegg til å bidra med den daglige virksomheten, utarbeide en praksisrapport som omhandler Maritimt Forum Bergensregionens rolle i den maritime klyngen i Bergen.

0

MEDLEMSBEDRIFTER

0

ARBEIDSOMRÅDER

0

BÆREKRAFTSMÅL

Hovedsamarbeidspartnere

Personvernerklæring for Maritime Bergen

Personvernerklæringen skal sikre at virksomheter som er medlem i Maritime Bergen er informert om hvilke opplysninger som blir samlet inn og lagret om medlemmene. Personvernerklæringen inneholder opplysninger om hvordan vi benytter personopplysninger, hvordan vi bruker opplysningene, hvem som er ansvarlig og hvordan vi sikrer medlemmenes rettigheter ihht. oppdatering av regler i personlovgivning av 25. mai 2018.

Les mer

Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
Click to enable/disable Google Fonts.
Click to enable/disable Google Maps.
Click to enable/disable video embeds.
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette på nettstedet, godtar du bruken av informasjonskapsler