Hun blir ny styreleder i Maritime Bergen

Hun blir ny styreleder i Maritime Bergen

Hun blir ny styreleder i Maritime Bergen 2362 1709 Maritime Bergen

Elisabeth Drægebø er Maritime Bergens nye styreleder. Hun overtar stafettpinnen etter Ole Jørgen Eikanger og blir med dette den første kvinnelige styrelederen i Maritime Bergens historie. 

– Det er store sko og fylle når jeg overtar som styreleder etter Ole Jørgen Eikanger, sier Drægebø.

Hun ble valgt inn som ny styreleder ved akklamasjon på styremøte 1. juni. Drægebø er senior consultant i DNV Maritime Advisory, og har lang erfaring fra den maritime klyngen i Bergen.

– Vår næring er inne i en kjempespennende tid som både byr på utfordringer, men også mange muligheter. Vi har konkretisert vår strategi det siste året, som tydeliggjør vår misjon om å være en brobygger og samle klyngen i Bergensregionen og på Vestlandet, sier den nye styrelederen og fortsetter:

– Ved å fokusere på rammevilkår, kompetanse, samarbeid, synlighet og mangfold skal vi legge til rette for økt maritim verdiskapning både blant våre medlemmer og i klyngen for øvrig. Jeg ser frem til å fortsette dette arbeidet med Maritime Bergen, og å lede det nye styret, sier Drægebø.

Ole Jørgen Eikanger, CEO i Norwegian Hull Club-selskapet Insurance Technology Solutions, trer ut av styret etter seks år, hvorav de tre siste som styreleder.

– Det er alltid vemodig å gå ut av et styre når leveranser er høyst tilfredsstillende. Samtidig er det en tid for alt. Maritime Bergen har lenge vært en sentral stiftelse for å fremme maritim næring i Vestland. Økende medlemstall og oppslutning rundt arrangementer viser at Maritime Bergen er mer relevant enn noen gang før, sier Eikanger.

– Maritime Bergen er først og fremst en brobygger og fasilitator, for å synliggjøre betydningen av maritim næring. Jeg har satt stor pris på å lære om bredden av maritim næring, representert gjennom Maritime Bergen sine medlemmer. Videre betydningen av å vedlikeholde kontakt med politiske miljøer og offentlige myndigheter, for å hjelpe medlemmer med generelle og konkrete saker. Jeg gleder meg å se fortsettelsen av Maritime Bergen, og ønsker sittende administrasjon, nytt styre og styreleder lykke til i tiden fremover.

Inn i styret kommer også Camilla Aadland som til daglig er kommunikasjonssjef i Norce.

Maritime Bergen er organisert som en stiftelse og har et bredt sammensatt styre som favner hele den maritime næringen på Vestlandet. I styret sitter nå:

0

MEDLEMSBEDRIFTER

0

ARBEIDSOMRÅDER

0

BÆREKRAFTSMÅL

Hovedsamarbeidspartnere

  Personvernerklæring for Maritime Bergen

  Personvernerklæringen skal sikre at virksomheter som er medlem i Maritime Bergen er informert om hvilke opplysninger som blir samlet inn og lagret om medlemmene. Personvernerklæringen inneholder opplysninger om hvordan vi benytter personopplysninger, hvordan vi bruker opplysningene, hvem som er ansvarlig og hvordan vi sikrer medlemmenes rettigheter ihht. oppdatering av regler i personlovgivning av 25. mai 2018.

  Les mer

  Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
  Click to enable/disable Google Fonts.
  Click to enable/disable Google Maps.
  Click to enable/disable video embeds.
  Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette på nettstedet, godtar du bruken av informasjonskapsler