Hver dråpe kan brukes to ganger

Hver dråpe kan brukes to ganger

Hver dråpe kan brukes to ganger 1059 892 Maritime Bergen

Hver vanndråpe kan brukes minst to ganger og kloakk kan omformes til drikkevann. EnviroNors Sigmund Larsen trenger nå 2,5 millioner for å virkeliggjøre prosjektet som skal gi rent vann i Bangladesh.

Ideen vil forlenge skips levetid med ombygging til renseanlegg for vannproduksjon. Slik kan avløpsvann gjenbrukes til samfunnsnyttige formål som industrivann, drikkevann eller vann til landbruksformål.

Etter mange år i maritim bransje bestemte Sigmund Larsen seg for å satse på miljø. Kort fortalt går EnviroNors konsept ut på å benytte overkapasiteten som ligger i tankskip. Disse bygges om til flyttbare renseanlegg – en rask og rimelig løsning som kan gi fersk vann.

Innovasjon Norge har støttet prosjektet og myndighetene i Bangladesh stiller selv med halvparten av midlene om det resterende blir dekket opp. Nå er tanken om rent vann til Bangladesh kun 2,5 millioner kroner unna.

0

MEDLEMSBEDRIFTER

0

ARBEIDSOMRÅDER

0

BÆREKRAFTSMÅL

Hovedsamarbeidspartnere

  Personvernerklæring for Maritime Bergen

  Personvernerklæringen skal sikre at virksomheter som er medlem i Maritime Bergen er informert om hvilke opplysninger som blir samlet inn og lagret om medlemmene. Personvernerklæringen inneholder opplysninger om hvordan vi benytter personopplysninger, hvordan vi bruker opplysningene, hvem som er ansvarlig og hvordan vi sikrer medlemmenes rettigheter ihht. oppdatering av regler i personlovgivning av 25. mai 2018.

  Les mer

  Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
  Click to enable/disable Google Fonts.
  Click to enable/disable Google Maps.
  Click to enable/disable video embeds.
  Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette på nettstedet, godtar du bruken av informasjonskapsler