Arendalsuka: Maritime Bergen seiler med Statsraaden

Arendalsuka: Maritime Bergen seiler med Statsraaden

Arendalsuka: Maritime Bergen seiler med Statsraaden 720 270 Maritime Bergen

13.-17. august er det duket for Arendalsuka, hvor Maritime Bergen i år seiler Seilskipet Statsraad Lehmkuhl til Arendal for å vise frem vårt havbaserte næringsliv i vest og forankre nasjonale samarbeid med viktige aktører for næringen.

Arendalsuka har etablerte seg som en årlig nasjonal arena hvor aktører innenfor politikk, samfunn- og næringsliv møtes, for debatt og utforming av politikk for nåtid og fremtid. Vi i Maritime Bergen vil under denne uken legge til rette for at næringslivet i Bergensregionen får mulighet til å delta på en av de største nasjonale arenaene, og møte sentrale nasjonal aktører innen politikk, organisasjon og næringsliv. Dette vil gjøres ved at vi underveis i uken addresserer temaer som; plast i havet, havøkonomien i vekst, fremtidens havner, nye vekstområder for akvakultur, hvordan skal skipsfarten halvere klimagassutslippene, ny teknologigjør subseaminning mulig – og mye mer!

Sammen med våre hovedsamarbeidspartnere Norges Rederiforbund, Univsersitetet i Bergen og PwC rigger vi til aktivitet hele uken. Bare noen av disse er:

 • Ungdomspartilederdebatten, som er en del av hovedprogrammet
 • Sosiale arrangementer
 • Seminarer
 • Frokostmøter
 • Fra mandag til torsdag vil vi kjøre HAVlunsj i lag med våre samarbeidspartnere i havklyngene
 • Podkast – LIVE
 • Fra mandag til torsdag blir det også kveldsarrangement om bord

Vi vil med dette invitere våre medlemmer til å delta med aktivitet om bord på Statsraaden Lehmkuhl under Arendalsuka, 13.-17. august. Hvis dette er av interesse kan dere booke tidsslotter, med mulighet for arrangement fra kl.08:00 til kl.18:00, ved å ta kontakt med kjersti@maritimebergen.no.

Vi ønsker alle velkommen til en strålende uke!

0

MEDLEMSBEDRIFTER

0

ARBEIDSOMRÅDER

0

BÆREKRAFTSMÅL

Hovedsamarbeidspartnere

  Personvernerklæring for Maritime Bergen

  Personvernerklæringen skal sikre at virksomheter som er medlem i Maritime Bergen er informert om hvilke opplysninger som blir samlet inn og lagret om medlemmene. Personvernerklæringen inneholder opplysninger om hvordan vi benytter personopplysninger, hvordan vi bruker opplysningene, hvem som er ansvarlig og hvordan vi sikrer medlemmenes rettigheter ihht. oppdatering av regler i personlovgivning av 25. mai 2018.

  Les mer

  Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
  Click to enable/disable Google Fonts.
  Click to enable/disable Google Maps.
  Click to enable/disable video embeds.
  Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette på nettstedet, godtar du bruken av informasjonskapsler