Historisk kadettnyhet!

Historisk kadettnyhet!

Historisk kadettnyhet! 240 300 Maritime Bergen

For første gang har samtlige som har registrert seg i kadettdatabasen, fått plass! Nå er bordet snudd, og rederier søker kadetter.

Tor Egil Fjelde, som fungerer som kadettkoordinator, har i en årrekke jobbet for at studenter som går ut fra maritime fagskoler og høyskoler får seilingstid etter endt utdannelse. Studentene trenger 6 til 12 måneder seilingstid for å kunne løse ut sertifikater og dermed bli ansatt om bord på et fartøy.

Tidligere har det vært så stor mangel på kadettplasser at studentene har måtte droppe ut før de var ferdig utdannet. I dag får Fjelde henvendelser fra rederier som søker kadetter.

Siden 2017 har 346 kadetter fått jobb på dekk og 173 i maskin.

Les hele saken på sysla.no

0

MEDLEMSBEDRIFTER

0

ARBEIDSOMRÅDER

0

BÆREKRAFTSMÅL

Hovedsamarbeidspartnere

  Personvernerklæring for Maritime Bergen

  Personvernerklæringen skal sikre at virksomheter som er medlem i Maritime Bergen er informert om hvilke opplysninger som blir samlet inn og lagret om medlemmene. Personvernerklæringen inneholder opplysninger om hvordan vi benytter personopplysninger, hvordan vi bruker opplysningene, hvem som er ansvarlig og hvordan vi sikrer medlemmenes rettigheter ihht. oppdatering av regler i personlovgivning av 25. mai 2018.

  Les mer

  Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
  Click to enable/disable Google Fonts.
  Click to enable/disable Google Maps.
  Click to enable/disable video embeds.
  Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette på nettstedet, godtar du bruken av informasjonskapsler