Intership med første brønnbåt av sitt slag

Intership med første brønnbåt av sitt slag

Intership med første brønnbåt av sitt slag Maritime Bergen

 

Foto: Intership

Foto: Intership

Kan nå drive kontinuerlig ferskvannsbehandling av oppdrettsfisk mot lakselus og AGD, uten tilførsel av ferskvann fra eksterne kilder.

Dette skriver Intership i en pressemelding ifølge iLaks.no. Selskapet har i samarbeid med spanske Peter Taboada SA og Skipsteknisk AS i Ålesund utviklet et system, slik at man får plass til et ferskvannsanlegg om bord i en brønnbåt.

Båten Inter Caledonia skal være ferdig rundt årsskiftet og har inngått en femårsavtale med Marine Harvest Scotland for bruk av anlegget om bord. – Systemet fra Intership er effektivt, en får lavere kostnader enn med andre behandlingsformer og løsningen hindrer potensiell laksedød ettersom en ikke bruker kjemikalier, sier Alan Sutherland, administrerende direktør ved Marine Harvest Scotland til iLaks.

Artikkelen er gjengitt fra iLaks.no. Les hele artikkelen her.

0

MEDLEMSBEDRIFTER

0

ARBEIDSOMRÅDER

0

BÆREKRAFTSMÅL

Hovedsamarbeidspartnere

Personvernerklæring for Maritime Bergen

Personvernerklæringen skal sikre at virksomheter som er medlem i Maritime Bergen er informert om hvilke opplysninger som blir samlet inn og lagret om medlemmene. Personvernerklæringen inneholder opplysninger om hvordan vi benytter personopplysninger, hvordan vi bruker opplysningene, hvem som er ansvarlig og hvordan vi sikrer medlemmenes rettigheter ihht. oppdatering av regler i personlovgivning av 25. mai 2018.

Les mer

Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
Click to enable/disable Google Fonts.
Click to enable/disable Google Maps.
Click to enable/disable video embeds.
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette på nettstedet, godtar du bruken av informasjonskapsler