Maritime Bergen sjøsetter ny studentpraktikant!

Maritime Bergen sjøsetter ny studentpraktikant!

Maritime Bergen sjøsetter ny studentpraktikant! 1719 1260 Maritime Bergen

Denne våren er det Sivert Green Nilsen som skal få bryne seg på arbeidslivet som praktikant hos Maritime Bergen.

Maritime Bergen har svært gode erfaringer med studentpraktikanter fra Universitetet i Bergen. De fleste semester siden 2008 har vi i samarbeid med UiB hatt praksisstudenter fra studiet Sammenliknende Politikk. Her får studentene mulighet til å anvende kunnskap som er tilegnet gjennom studiet. Tilbudet gir også studentene relevante erfaringer fra arbeidslivet og innsikt i de ulike karrieremulighetene som befinner seg innenfor den Maritime næringen.

Den maritime næringen i Bergen har historisk sett vært en viktig bidragsyter for det norske samfunnet gjennom verdiskapning og sysselsetning. I framtiden vil den maritime næringen også kunne utgjøre en viktig rolle, hvis de spiller kortene rett. For den maritime næringen står ovenfor en rekke globale utfordringer som krever omstilling og nytenkning. – Dette synes Sivert er spennende å kunne være med å påvirke.

– Som student i et samfunnsvitenskapelig fag er det nettopp disse utfordringene jeg synes er spennende. Nemlig utviklingen og utfordringene næringen står ovenfor når det gjelder samfunnsansvar, klima og miljø. Samspillet Maritime Bergen utgjør for lokalnæringene opp mot myndighetene, mener jeg er helt sentralt for den fremtidsrettede utviklingen, som jeg ønsker å være en del av.

0

MEDLEMSBEDRIFTER

0

ARBEIDSOMRÅDER

0

BÆREKRAFTSMÅL

Hovedsamarbeidspartnere

Personvernerklæring for Maritime Bergen

Personvernerklæringen skal sikre at virksomheter som er medlem i Maritime Bergen er informert om hvilke opplysninger som blir samlet inn og lagret om medlemmene. Personvernerklæringen inneholder opplysninger om hvordan vi benytter personopplysninger, hvordan vi bruker opplysningene, hvem som er ansvarlig og hvordan vi sikrer medlemmenes rettigheter ihht. oppdatering av regler i personlovgivning av 25. mai 2018.

Les mer

Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
Click to enable/disable Google Fonts.
Click to enable/disable Google Maps.
Click to enable/disable video embeds.
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette på nettstedet, godtar du bruken av informasjonskapsler