Maritime Bergens nye studentpraktikant

Maritime Bergens nye studentpraktikant

Maritime Bergens nye studentpraktikant 2560 2560 Maritime Bergen

Maritime Bergen har i flere år tilbudt praksisplass for studenter. Høstens nyeste tilskudd på praktikantkontoret er nå på plass. Nora Korbosli kommer fra NTNU i Ålesund, og er organisasjonens første shipping-student.

Nora startet bachelorstudiet ”shipping management” høsten 2017. Praksis er integrert i studieløpets tredje år. Med dette så Nora både muligheten til å vende tilbake til hjembyen mellom de 7 fjell, og å oppleve et av Norges fremste maritime miljø.

– Det jeg liker best med shipping er at skipsfart og maritim industri på en og samme tid er Norges fortid og fremtid, sier Nora

– Det er en tradisjonsrik bransje som har satt mat på bordene til nordmenn i hundrevis av år. Samtidig er det et fantastisk innovativt miljø, nå med blant annet det grønne skiftet og ønske om selvstyrende skip. Det er også en industri som forholder seg til konkrete, fysiske verdier. Det føles veldig ærlig legger Nora til.

Nora har vært engasjert i nettverksbygging og å komme i kontakt med næringslivet gjennom hele studietiden. Hun har vært styremedlem i Næringslivutvalget ved NTNU i Ålesund, og vært med på å organisere næringslivsdager og andre nettverksbyggingsarrangementer for studenter og næringsliv. Ettersom rekruttering og kompetansebygging er sentrale elementer i Maritime Bergens målsetting, tror hun at dette er erfaring som vil komme godt med i tillegg til hennes faglige kompetanse.

-Med en bachelor i shipping management kan det med rimelighet sies at du er en kvalifisert potet i den maritime industrien. Studiet gir innblikk i de fleste komponenter av den maritime klyngen. Jeg oppfatter derfor Maritime Bergen, som sitter på toppen av den maritime klyngen i Bergensområdet, som den ideelle praksisplassen for meg. Jeg vet ikke hva jeg ønsker å spesialisere meg innen, og ser derfor frem til å bli kjent både med organisasjonen og hele miljøet.

0

MEDLEMSBEDRIFTER

0

ARBEIDSOMRÅDER

0

BÆREKRAFTSMÅL

Hovedsamarbeidspartnere

  Personvernerklæring for Maritime Bergen

  Personvernerklæringen skal sikre at virksomheter som er medlem i Maritime Bergen er informert om hvilke opplysninger som blir samlet inn og lagret om medlemmene. Personvernerklæringen inneholder opplysninger om hvordan vi benytter personopplysninger, hvordan vi bruker opplysningene, hvem som er ansvarlig og hvordan vi sikrer medlemmenes rettigheter ihht. oppdatering av regler i personlovgivning av 25. mai 2018.

  Les mer

  Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
  Click to enable/disable Google Fonts.
  Click to enable/disable Google Maps.
  Click to enable/disable video embeds.
  Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette på nettstedet, godtar du bruken av informasjonskapsler