Mulighetene ligger i havet

Mulighetene ligger i havet

Mulighetene ligger i havet 330 153 Maritime Bergen

Norges etablerte og fremvoksende havnæringer bygger videre på kompetansen og teknologien som er utviklet i etablerte havnæringer. Det grønne skiftet gir nye muligheter for omstilling, innovasjon og vekst.

Med bakgrunn i dette går Blue Days, Norges største hybridmesse av stabelen onsdag 22. og torsdag 23. september i Grieghallen. Messen skal samle selskaper, forsknings- og utdanningsinstitusjoner som jobber med fremtidsrettet kompetanseoverføring, verdiskaping og sysselsetting i Havnæringene.

Dette er første gang messen gjennomføres i Grieghallen i Bergen, men som en konsekvens av den pågående Covid-19 pandemien, vil utstillingen gjennomføres som en hybrid messe – en fysisk møteplass i Grieghallen i tillegg til en Digital plattform.

 

«Blue Days messen er viktig for Havbyen Bergen og for hele Vestland fylke. Havbyen Bergen består av aktører med fokus på bærekraftig verdiskaping knyttet til havet på Vestlandet, og Blue Days messen er en sterk støttespiller for synliggjøring gav havnæringene. Havbyen Bergen har som visjon å lede an for et bærekraftig hav, og arbeider for å fremme økt samhandling, attraktivitet, bærekraftig vekst og kompetanse i havnæringene med Bergen som sentral drivkraft. I en slik setting er særlig messer som Blue Days viktig fordi det her synliggjøres løsninger som skal bidra til en grønn utvikling av et blått hav!» 

                                                                                                                                                                                                                                                                Elin Sjødin Drange, Næringssjef, Bergen kommune

Gjennom messedagene får man mulighet til å møte bedrifter på tvers av hele havnæringen, ha en-til-en møter med innkjøpsavdelingen fra et bredt spekter av selskaper fra havnæringen samt delta på ulike webinar for å nevne noe.

Om dette er noe du og din bedrift ønsker å delta på finner dere mer informasjon om messen og kontaktinformasjon i føglende link: Blue Days

0

MEDLEMSBEDRIFTER

0

ARBEIDSOMRÅDER

0

BÆREKRAFTSMÅL

Hovedsamarbeidspartnere

  Personvernerklæring for Maritime Bergen

  Personvernerklæringen skal sikre at virksomheter som er medlem i Maritime Bergen er informert om hvilke opplysninger som blir samlet inn og lagret om medlemmene. Personvernerklæringen inneholder opplysninger om hvordan vi benytter personopplysninger, hvordan vi bruker opplysningene, hvem som er ansvarlig og hvordan vi sikrer medlemmenes rettigheter ihht. oppdatering av regler i personlovgivning av 25. mai 2018.

  Les mer

  Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
  Click to enable/disable Google Fonts.
  Click to enable/disable Google Maps.
  Click to enable/disable video embeds.
  Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette på nettstedet, godtar du bruken av informasjonskapsler