Næringsministeren åpner «Blått avspark»

Næringsministeren åpner «Blått avspark»

Næringsministeren åpner «Blått avspark» Maritime Bergen

Maritimt forum Bergensregionen samler havnæringene i regionen for å få sving på økt samarbeid på tvers av nærings- og fagområder. Møtet finner sted på Amalie Skram videregående skole og Monica Mæland holder åpningsinnlegget.

Fylkesordfører Anne Gine Hestetun bidrar også på «Blått Avspark», det samme gjør Frank Aarebrot og en rekke fremtredende representanter fra næringsliv og akademia. Møtet ledes av Arne Hjeltnes.

Blå vekst er viet et eget kapittel i regjeringens maritime strategi som ble lansert i mai. Regjeringen er tydelig på at det skal stimuleres til økt samarbeid på tvers av de havbaserte næringene. Det synes vi er en svært god ide, som vi svarer på fra vår region med «blått avspark». Vi ønsker å synliggjøre hvor viktig havnæringene er for oss, og hvor allsidige disse næringene er.

Se programmet for blått avspark vedlagt.

Blått avspark

 

 

0

MEDLEMSBEDRIFTER

0

ARBEIDSOMRÅDER

0

BÆREKRAFTSMÅL

Hovedsamarbeidspartnere

Personvernerklæring for Maritime Bergen

Personvernerklæringen skal sikre at virksomheter som er medlem i Maritime Bergen er informert om hvilke opplysninger som blir samlet inn og lagret om medlemmene. Personvernerklæringen inneholder opplysninger om hvordan vi benytter personopplysninger, hvordan vi bruker opplysningene, hvem som er ansvarlig og hvordan vi sikrer medlemmenes rettigheter ihht. oppdatering av regler i personlovgivning av 25. mai 2018.

Les mer

Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
Click to enable/disable Google Fonts.
Click to enable/disable Google Maps.
Click to enable/disable video embeds.
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette på nettstedet, godtar du bruken av informasjonskapsler