Bli med å skape bransjens fremtid med Next Wave

Bli med å skape bransjens fremtid med Next Wave

Bli med å skape bransjens fremtid med Next Wave 1536 1152 Maritime Bergen

Et historisk samarbeid: BI og HVL leder veien til bransjeinnovasjon

Etter den rungende suksessen til programmet 2022-2023, er Next Wave Maritime Leadership Program tilbake for en andre runde, og markerer en betydningsfull milepæl i den maritime industrien. For første gang i historien har de anerkjente akademiske institusjonene BI Norwegian Business School og HVL – Høgskolen på Vestland gått sammen om dette banebrytende initiativet. Registrering for 2024-2025 program er nå åpent.

Ved å kombinere akademisk fremragendjet med bransjeekspertise, har dette historiske partnerskapet som mål å forme den neste generasjonen av maritime ledere og adressere de presserende utfordringene knyttet til dekarbonisering, digitalisering og mangfold. Programmet er nøye utformet for å utruste deltakerne med de ferdighetene, kunnskapen og nettverket som trengs for å utmerke seg i dagens dynamiske maritime landskap, og sikre at selskaper som investerer i sine ansatte også investerer i sin egen fremtidige innovasjon og suksess.

En mangfoldig kull av ambisiøse profesjonelle:

Next Wave Maritime Leadership Program er skreddersydd for ambisiøse maritime profesjonelle som er ivrige etter å utvide sin kunnskap og ta på seg større karriere-ansvar. Dette handler ikke om lederskap, men om å lede endringen mot en mer vellykket og bærekraftig industri. Med fokus på tverrfaglig læring kommer deltakerne fra forskjellige bakgrunner og roller innen industrien, og fremmer en helhetlig forståelse av dens kompleksitet.

Det første kullet inkluderte deltakere fra en rekke selskaper; Bergen Bunkers, Corvus, DNB, DOF, G2 Ocean, Hansa Tankers Management, Kristian Gerhard Jebsen Skipsrederi, Lockton EDGE Norway, LMG Marin, Odfjell SE, Silver Sea AS, Telenor Maritime, Utkilen, Westfal-Larsen Management og Wilson. Representert gjennom forskjellige sektorer som finans, megling, drift, teknologi og prosjektledelse, bidrar deltakerne til programmet sitt unike tverrfaglige læringsmetode.

Bygger bransjeforbindelser:

Nettverk er en viktig komponent i Next Wave Maritime Leadership Program, med tidligere deltakere som roser dets eksepsjonelle fordeler. Gjennom hele programmet får deltakerne ta del i nettverksarrangementer og skaper forbindelser med alle i kullet, tidligere deltakere og selskaper innen industrien. Disse forholdene gavner ikke bare enkeltpersoner, men styrker også den maritime klyngen som helhet, og fremmer samarbeid og innovasjon over hele industrien.

Program for 2024-2025:
 • Modul 1: September 2024, BI Bergen, En maritim bransje i endring
 • Modul 2: November 2024, HVL Haugesund, Overgangen til grønt
 • Modul 3: Januar 2025, BI Oslo, Strategisk digitalisering, innovasjon og skalering
 • Modul 4: April 2025, BI Bergen, Mangfold, ledelse og endring
Grip sjansen til å lede fremtidens bølge:

Registreringen for Next Wave Maritime Leadership Program er nå åpen, og tilbyr selskaper muligheten til å investere i utviklingen av sine fremtidige ledere og sikre deres posisjon i forkant av bransjeinnovasjonen. Bli med oss i å forme fremtiden for den maritime industrien og løfte ditt selskaps lederskap til nye høyder.

Noen plasser er allerede reservert, så sørg for å sikre dine deltakere i programmet!

Påmelding her.

Spørsmål? Ta kontakt med krysta@maritimebergen.no

0

MEDLEMSBEDRIFTER

0

ARBEIDSOMRÅDER

0

BÆREKRAFTSMÅL

Hovedsamarbeidspartnere

  Personvernerklæring for Maritime Bergen

  Personvernerklæringen skal sikre at virksomheter som er medlem i Maritime Bergen er informert om hvilke opplysninger som blir samlet inn og lagret om medlemmene. Personvernerklæringen inneholder opplysninger om hvordan vi benytter personopplysninger, hvordan vi bruker opplysningene, hvem som er ansvarlig og hvordan vi sikrer medlemmenes rettigheter ihht. oppdatering av regler i personlovgivning av 25. mai 2018.

  Les mer

  Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
  Click to enable/disable Google Fonts.
  Click to enable/disable Google Maps.
  Click to enable/disable video embeds.
  Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette på nettstedet, godtar du bruken av informasjonskapsler