Ny medarbeider i Maritimt Forum for Haugalandet og Sunnhordland

Ny medarbeider i Maritimt Forum for Haugalandet og Sunnhordland

Ny medarbeider i Maritimt Forum for Haugalandet og Sunnhordland 1536 2048 Maritime Bergen
Line Andersen er nytilsatt prosjektleder i Maritimt Forum for Haugalandet og Sunnhordland. Hun deler stillingen med en tilsvarende rolle i Maritime Bergen.

 

Maritime Bergen er Maritimt Forums søsterorganisasjon i byen mellom de sju fjell. Line Andersen har flyttet fra Bergen til Bjoa og har i den anledning gått ned i 60 prosent stilling i Maritime Bergen.

– Da så vi en mulighet for å styrke arbeidet vårt her på Haugalandet og i Sunnhordland. Vi har tilsatt Line i 40 prosent stilling her hos oss, sier Sverre Meling jr., daglig leder i Maritimt Forum for Haugalandet og Sunnhordland.

Line Andersen skal utvikle nye prosjekter i Maritimt Forum for Haugalandet og Sunnhordland, styrke arbeidet med medlemsmøter, samlinger og konferanser, skrive artikler til det ukentlige nyhetsbrevet og ellers bidra til en god drift.

– Jeg gleder meg til å ta fatt. Etter i overkant av ti år i Maritime Bergen, er jeg blitt godt kjent med den maritime klyngen der. Før den tid var jeg administrasjonskonsulent hos Sjømannsforbundet i Oslo. Nå blir det spennende å bli kjent med en ny, regional, maritim klynge. Det skjer veldig mye spennende på Haugalandet og i Sunnhordland, sier Line Andersen.

Line Andersen vil imidlertid ikke bare bli bedre kjent med den maritime næringen på Haugalandet og i Sunnhordland. Hun kommer også til å arbeide en del opp mot Maritimt Forum for Stavangerregionen.

– Line blir et bindeledd i den maritime klyngen fra Bergen i nord til Stavanger i sør. Det tror vi kan gi ansettelsen av henne her hos oss en ekstra dimensjon, sier Meling.

Line Andersen har tiltrådt sin stilling i 40 prosent i Maritimt Forum for Haugalandet og Sunnhordland med virkning fra den 12. januar 2023.

 

Artikkelen først publisert på Maritimt Forum.

0

MEDLEMSBEDRIFTER

0

ARBEIDSOMRÅDER

0

BÆREKRAFTSMÅL

Hovedsamarbeidspartnere

  Personvernerklæring for Maritime Bergen

  Personvernerklæringen skal sikre at virksomheter som er medlem i Maritime Bergen er informert om hvilke opplysninger som blir samlet inn og lagret om medlemmene. Personvernerklæringen inneholder opplysninger om hvordan vi benytter personopplysninger, hvordan vi bruker opplysningene, hvem som er ansvarlig og hvordan vi sikrer medlemmenes rettigheter ihht. oppdatering av regler i personlovgivning av 25. mai 2018.

  Les mer

  Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
  Click to enable/disable Google Fonts.
  Click to enable/disable Google Maps.
  Click to enable/disable video embeds.
  Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette på nettstedet, godtar du bruken av informasjonskapsler