Nye videreutdanningskurs ved Universitetet i Bergen for maritim næring

Nye videreutdanningskurs ved Universitetet i Bergen for maritim næring

Nye videreutdanningskurs ved Universitetet i Bergen for maritim næring 150 150 Maritime Bergen

Universitetet i Bergen tilbyr denne høsten to videreutdanningskurs som kan være aktuelle for deg som er ansatt i maritim næring. Det ene handler om Risikobasert HMS-styring og det andre er kalt Operativ psykologi.

Risikobasert HMS-styring

Kurset er for ledere og andre som har HMS som del av sitt ansvarsområde tilbyr UiB nå videreutdanning i risikobasert HMS-styring. Kurset er et samarbeid mellom DNV GL og UiB. Det skal gi en grunnleggende innføring i systematikk for arbeidet med arbeidsmiljø, ytre miljø og sikkerhet. Her blir HMS-organisasjonen og dens oppgaver presentert. Kurset varer fra september til desember.

 

Operativ psykologi

UiB tilbyr nå også videreutdanning i Operativ psykologi. Her får du en innføring i psykologiske prosesser som påvirker menneskers situasjonsforståelse, beslutningstaking og atferd i kritiske situasjoner der liv eller helse er truet. Dette passer for personell i typiske innsatstyrker, og vil være aktuell for personer som bemanner ulike typer kontrollrom for flytrafikk, om bord på fartøy eller offshore, og andre yrkesgrupper som krever operativ innsats for å sikre liv, helse og verdier. Kurset varer fra oktober til mars.

 

Du kan lese mer om kursene her:

Kurs i Risikobasert HMS-styring

Kurs i Operativ psykologi

 

produktbilde_UiB_logo_1

 

0

MEDLEMSBEDRIFTER

0

ARBEIDSOMRÅDER

0

BÆREKRAFTSMÅL

Hovedsamarbeidspartnere

  Personvernerklæring for Maritime Bergen

  Personvernerklæringen skal sikre at virksomheter som er medlem i Maritime Bergen er informert om hvilke opplysninger som blir samlet inn og lagret om medlemmene. Personvernerklæringen inneholder opplysninger om hvordan vi benytter personopplysninger, hvordan vi bruker opplysningene, hvem som er ansvarlig og hvordan vi sikrer medlemmenes rettigheter ihht. oppdatering av regler i personlovgivning av 25. mai 2018.

  Les mer

  Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
  Click to enable/disable Google Fonts.
  Click to enable/disable Google Maps.
  Click to enable/disable video embeds.
  Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette på nettstedet, godtar du bruken av informasjonskapsler