Nytt selskap blant de 7 fjell

Nytt selskap blant de 7 fjell

Nytt selskap blant de 7 fjell 720 258 Maritime Bergen

Jebsens og Seatrans etablerer nytt selskap for maritime driftstjenester og bemanning, og Maritime Bergen ønsker det nye datterselskapet 7Mountains Maritime hjertelig velkommen inn i den maritime klyngen.

Flere norske rederier har de siste årene valgt å kjøpe ship management-tjenester i utlandet.  Nå etablerer K. Jebsens Rederi og Seatrans Ship Management et nytt felles selskap som vil tilby eksterne kunder komplette ship management-tjenester, solid forankret i norsk kvalitet og erfaring.

Samarbeid mellom bergenske selskaper er viktig for å oppnå sterkere global konkurransekraft, og for å opprettholde Bergen og Norges viktige maritime posisjon.
– Konkurrentene våre er «der ute» og vi må samarbeide for å beholde den globale posisjonen vår, sier daglig leder i Maritime Bergen Harald Victor Hove.

Seatrans og Jebsens har komplementær kompetanse og geografisk nedslagsfelt. Nå etablerer de sammen et nytt selskap som vil levere et produkt som partene hver for seg ikke kan tilb. 7Mountains Maritime vil styrke norsk maritimt management-miljø.

”Vi ser betydelige muligheter i en bransje som i økende grad blir utfordret av store Asia-baserte ship management-selskap.  I det nye selskapet vil vi nyttiggjøre oss mange års erfaring og kompetanse, til beste for små og mellomstore rederier. I 7Mountains Maritime vil vi tilby våre kunder løsninger vi selv bruker, og derved bidra til bedre drift for rederiene,” sier adm. direktør Gisle Rong i Seatrans Ship Management og adm. direktør Bjørn Jebsen i Jebsens i en pressemelding.

Det nye selskapet skal ledes fra Bergen, og det er utviklet en effektiv forretningsmodell hvor 7Mountains Maritime trekker på etablerte nettverk og kompetansen i de to rederiene. 7 Mountains Maritime tilbyr hele spekteret av ship management-tjenester gjennom erfarne miljøer i Norge, Polen, Romania, Filippinene, Vietnam og Australia. ”Ved å tre inn i et system med mange dyktige medarbeidere i både Europa og Asia, vil vi bli en attraktiv leverandør til både norske og utenlandske rederier. 7Mountains Maritime vil drive med høy etisk standard og kvalitet, og derved også være en attraktiv arbeidsgiver for sjøfolk som ønsker å ta hyre i velrennomerte rederier med gode vilkår og trygge arbeidsforhold,” fremholder Erik W. Mohn og Brede Gislefoss i 7Mountains Maritime.

-Ambisjon om å hente hjem oppdrag og arbeidsplasser tilknyttet ship management-tjenester, er jo noe vi Bergensere bare må like, avslutter Hove.

 

0

MEDLEMSBEDRIFTER

0

ARBEIDSOMRÅDER

0

BÆREKRAFTSMÅL

Hovedsamarbeidspartnere

Personvernerklæring for Maritime Bergen

Personvernerklæringen skal sikre at virksomheter som er medlem i Maritime Bergen er informert om hvilke opplysninger som blir samlet inn og lagret om medlemmene. Personvernerklæringen inneholder opplysninger om hvordan vi benytter personopplysninger, hvordan vi bruker opplysningene, hvem som er ansvarlig og hvordan vi sikrer medlemmenes rettigheter ihht. oppdatering av regler i personlovgivning av 25. mai 2018.

Les mer

Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
Click to enable/disable Google Fonts.
Click to enable/disable Google Maps.
Click to enable/disable video embeds.
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette på nettstedet, godtar du bruken av informasjonskapsler