Håndterer næringen den grønne fremtid?

Håndterer næringen den grønne fremtid?

Håndterer næringen den grønne fremtid? 1024 585 Maritime Bergen

Den 15. mars vil Maritime Bergen, i samarbeid med Norwegian Electric Systems, holde «HAVtech – grønn energi» et seminar om en grønnere fremtid med grønnere løsninger.

Kloden har aldri trengt grønnere løsninger mer enn den gjør nå

De siste årene har det kommet nye krav og regler som vil kunne påvirke de havnæringene – , noe som kan sees på som både fordeler og ulemper. Vi trenger nye ideer og et nytt tankesett for å gå en grønnere vei. Hvordan vil vi bli påvirket av de nye kravene? Og hvordan kan kravene håndteres?

Til seminaret «HAVtech» vil flere aktuelle innledere holde interessante foredrag. Lars Karlsen, teknisk direktør ved Sjøfartsdirektoratet vil blant annet snakke om hvilke krav og regler som kommer og hvordan disse vil påvirke teknologien. Videre vil Frode Eriksen fra DNV GL presentere foredraget «Hvordan vil klasseselskapet håndtere de nye miljøkravene?», som er et viktig spørsmål da grønne krav kan virke tunge, med tanke på nye tiltak og kostnader. Vi vil også høre om unik teknologi for grønn og fremtidsrettet energi.

Etter første pause, med nettverksbygging, vil Per Sævik fra Fjord1 innlede om det grønne skiftet, før Nils Magne Fjereide fra Misje Rederi innleder med «Bulknæringen tenker nytt!». De to siste foredragene for dagen vil være Offshore OSV: «Når kommer markedet tilbake og hvor stor plass vil det grønne skiftet få?» og «Grønn teknologi i havbruk». Etter endt seminar vil det være duket for middag kl.19:00.

 

Vil du også få med deg hva det grønne skiftet vil by på, både med utfordringer og krav? Meld deg på her!

0

MEDLEMSBEDRIFTER

0

ARBEIDSOMRÅDER

0

BÆREKRAFTSMÅL

Hovedsamarbeidspartnere

Personvernerklæring for Maritime Bergen

Personvernerklæringen skal sikre at virksomheter som er medlem i Maritime Bergen er informert om hvilke opplysninger som blir samlet inn og lagret om medlemmene. Personvernerklæringen inneholder opplysninger om hvordan vi benytter personopplysninger, hvordan vi bruker opplysningene, hvem som er ansvarlig og hvordan vi sikrer medlemmenes rettigheter ihht. oppdatering av regler i personlovgivning av 25. mai 2018.

Les mer

Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
Click to enable/disable Google Fonts.
Click to enable/disable Google Maps.
Click to enable/disable video embeds.
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette på nettstedet, godtar du bruken av informasjonskapsler