Odfjell bestiller skip for 1,1 milliarder

Odfjell bestiller skip for 1,1 milliarder

Odfjell bestiller skip for 1,1 milliarder Maritime Bergen

Det bergensbaserte rederiet Odfjell har bestilt fire nye gasskip til verdi av 1,1 milliarder kroner. Leveringen vil skje i tidsrommet oktober 2015 til mai 2016. Odfjell har også sikret seg opsjon på ytterligere fire gasskip.

Skipene skal bygges at det kinesiske verftet Nantong Sinopacific Offshore & Engineering Co., Ltd. Verftet har de seneste årene levert flere gasskip, og regnes som ett av få i stand til å imøtekomme Odfjells kvalitetskrav for bygging av slike skip.

Per dags dato eier og opererer Odfjell to LPG/Etylen-skip på 9 000 kbm hver. Den nye ordren er et viktig skritt i rederiets langsiktige strategi for å vokse til å bli en betydningsfull eier og operatør  i gassmarkedet.

 

Foto: Scanpix

0

MEDLEMSBEDRIFTER

0

ARBEIDSOMRÅDER

0

BÆREKRAFTSMÅL

Hovedsamarbeidspartnere

  Personvernerklæring for Maritime Bergen

  Personvernerklæringen skal sikre at virksomheter som er medlem i Maritime Bergen er informert om hvilke opplysninger som blir samlet inn og lagret om medlemmene. Personvernerklæringen inneholder opplysninger om hvordan vi benytter personopplysninger, hvordan vi bruker opplysningene, hvem som er ansvarlig og hvordan vi sikrer medlemmenes rettigheter ihht. oppdatering av regler i personlovgivning av 25. mai 2018.

  Les mer

  Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
  Click to enable/disable Google Fonts.
  Click to enable/disable Google Maps.
  Click to enable/disable video embeds.
  Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette på nettstedet, godtar du bruken av informasjonskapsler