Overflate 2013

Overflate 2013

Overflate 2013 Maritime Bergen

Overflate 2013 går av stabelen 13. november i Bergen. Ferskvann til skip og offshoreinstallasjoner, og utfordringene dette byr på,  er et av flere spennende temaer på konferansen.

Ferskvann til skip og offshoreinstallasjoner kan by på store utfordringer. Forskjellige vannkilder og tradisjonelle så vel som påkostede materialer i rør og tanker stiller ulike krav til tilpasset behandling. Ufullstendig eller feil behandling gir ofte meget kostbare konsekvenser i form av korrosjon, pitting og scaling, – samt utfordringer med tanke på miljø og helseaspekt.

Polar International AS i Sandefjord, en medlemsbedrift i Maritimt Forum Oslofjorden, leverer skreddersydde «Hydrophore Water Treatment» system. Systemet eliminerer korrosjon i ledningsnett på nye skip og plattformer. Polar International AS har allerede levert mer enn 3000 systemer til plattformer og skip, flere av disse til rederier i Bergen.

Vil du vite mer? Polar International AS stiller på konferansen Overflate 2013 den 13. november, hvor de vil presentere sine erfaringer knyttet til de overnevnte utfordringene. Les mer om programmet for konferansen her.

0

MEDLEMSBEDRIFTER

0

ARBEIDSOMRÅDER

0

BÆREKRAFTSMÅL

Hovedsamarbeidspartnere

Personvernerklæring for Maritime Bergen

Personvernerklæringen skal sikre at virksomheter som er medlem i Maritime Bergen er informert om hvilke opplysninger som blir samlet inn og lagret om medlemmene. Personvernerklæringen inneholder opplysninger om hvordan vi benytter personopplysninger, hvordan vi bruker opplysningene, hvem som er ansvarlig og hvordan vi sikrer medlemmenes rettigheter ihht. oppdatering av regler i personlovgivning av 25. mai 2018.

Les mer

Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
Click to enable/disable Google Fonts.
Click to enable/disable Google Maps.
Click to enable/disable video embeds.
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette på nettstedet, godtar du bruken av informasjonskapsler