ONS 2022

ONS 2022

ONS 2022 541 594 Maritime Bergen

Fylkeskommunen vår trenger innspill til en egen Vestlandsstand for å vise hva vi er best på!

Under energimessen ONS 29. august til 1. september 2022 planlegges det for en egen stand for Vestland. Vestland fylkeskommune disponerer et sentralt område på 13 X 8 meter som de ønsker å bruke til en fellesstand.

Gjennom deltakelse på den regionale paviljongen vil bedriftene være med på en tilrettelagt stand der deler av deltakerkostnadene blir dekket av fylkeskommunen.

På denne er ønsket å ha et overordnet budskap og en felles profil for alle som deltar de. Gjennom å for eksempel vise frem produkter som bedrifter tilbyr får vi vist frem hva Vestland har å by på av satsingsområder og kvaliteter.

Planene for Vestlands deltakelse under ONS 2020 slik ut, men ble kansellert grunnet korona-pandemien.

Vestland fylkeskommune ønsker innspill om det er aktuelt for noen av fylkeskommunes tilhørende bedriftene å delta på deres stand under ONS, og eventuelt hvilke forutsetninger som ønskes skal legges til grunn. Hvordan kan dere som enkeltbedrift best få den ønskede profileringen ved å delta på en åpen fellesstand?

Fylkeskommune ber om tilbakemeldinger fra Vestlands-bedrifter innen 20. august. Har dere tanker og idéer kan disse spilles inn til Audun Erik Sunde i fylkeskommunen Audun.Erik.Sunde@vlfk.no

0

MEDLEMSBEDRIFTER

0

ARBEIDSOMRÅDER

0

BÆREKRAFTSMÅL

Hovedsamarbeidspartnere

  Personvernerklæring for Maritime Bergen

  Personvernerklæringen skal sikre at virksomheter som er medlem i Maritime Bergen er informert om hvilke opplysninger som blir samlet inn og lagret om medlemmene. Personvernerklæringen inneholder opplysninger om hvordan vi benytter personopplysninger, hvordan vi bruker opplysningene, hvem som er ansvarlig og hvordan vi sikrer medlemmenes rettigheter ihht. oppdatering av regler i personlovgivning av 25. mai 2018.

  Les mer

  Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
  Click to enable/disable Google Fonts.
  Click to enable/disable Google Maps.
  Click to enable/disable video embeds.
  Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette på nettstedet, godtar du bruken av informasjonskapsler