Vinn vinn for student og bedrift

Vinn vinn for student og bedrift

Vinn vinn for student og bedrift 2560 1707 Maritime Bergen

 Flere og flere utdanningsinstitusjoner ser verdien av praksis for studentene sine. Maritime Bergen har nytt godt av dette i en årrekke. Her er noen alternativer du som bedrift har om du vil bli med på å utdanne fremtidens arbeidskraft!

Maritime Bergen har siden 2008 og oppstarten av et praksisfag innen sammenlignende politikk på Universitetet i Bergen jevnlig hatt studenter utplassert i praksis. I tillegg til UiB har også blant annet Høgskulen på Vestlandet og NTNU Ålesund spennende muligheter for studenter og bedrifter.

Foruten sammenlignende politikk har også Universitet i Bergen flere andre program som gir praksis – en gylden mulighet for å gi studentene bedre kjennskap til arbeidslivet og se relevansen av utdannelsen, samt skape kontakt med bedrifter som begge parter kan høste godt av.

UiB har de siste årene startet opp fire ulike integrerte masterprogrammer som etter fem års studier gir sivilingeniørkompetanse. Ett av programmene er energi. Som en del av studieprogrammet skal studentene ut i praksis i bedrifter og organisasjoner fra høsten av. Totalt er praksisen 200 timer, ca to dager i uken, i høstsemesteret. Detaljer om praksisperioden finnes i Brosjyre praksis Høst 2021.

NTNU Ålesund er ett av to steder som tilbyr bachelorprogram innen shipping i Norge. Dette drypper også litt på Bergen, da studenter derfra ofte søker til Norges shippingby for praksis under studiet og senere jobb.

Vår egen Høgskulen på Vestlandet gir også viktige bidrag i form av fersk arbeidskraft inn til det maritime, og også der har vi hatt praksisstudenter fra. Vi synes det er verdifullt å få inn yngre krefter i perioder, og også bidra til at studenter får praksis som er relevant til fagene de studerer.

Vi oppfordrer flere til å ta inn studenter i praksis – en nyttig erfaring for studenter og bedrifter!

0

MEDLEMSBEDRIFTER

0

ARBEIDSOMRÅDER

0

BÆREKRAFTSMÅL

Hovedsamarbeidspartnere

  Personvernerklæring for Maritime Bergen

  Personvernerklæringen skal sikre at virksomheter som er medlem i Maritime Bergen er informert om hvilke opplysninger som blir samlet inn og lagret om medlemmene. Personvernerklæringen inneholder opplysninger om hvordan vi benytter personopplysninger, hvordan vi bruker opplysningene, hvem som er ansvarlig og hvordan vi sikrer medlemmenes rettigheter ihht. oppdatering av regler i personlovgivning av 25. mai 2018.

  Les mer

  Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
  Click to enable/disable Google Fonts.
  Click to enable/disable Google Maps.
  Click to enable/disable video embeds.
  Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette på nettstedet, godtar du bruken av informasjonskapsler