Pilotprosjekt ble avsluttet til sjøs

Pilotprosjekt ble avsluttet til sjøs

Pilotprosjekt ble avsluttet til sjøs 2560 1920 Maritime Bergen

Gjennom de to siste semestrene har våre åtte traineer lært om hvordan næringen jobber med digitalisering og å bli grønnere for å nå IMO sine klimamål. Pilotprosjektet Trainee Blue Sea ble avsluttet til sjøs, og vi besøkte en topp moderne supply-båt og en fabrikk som står midt i det grønne skiftet

Med negativ koronatest i hånden mønstret traineene på Olympic Zeus mandag morgen. Denne norskbygde båten har flere miljøvennlige tiltak  om bord, og er et resultat av rederiet sitt langsiktige miljøfokus. Skipet har blant annet Green Passport som oppfyller IMO sine anbefalinger for resirkulering av skip. Traineene fikk omvisning om bord, hvor det er store installasjoner som benyttes i arbeidet som utføres på havbunnen.

Fra en solid supply-båt fortsatte vi sjøveien til neste besøk. I en fartsfylt RIB og med vind i håret ankom vi Rolls Royce ute på Hordvikneset. Her fikk traineene en introduksjon til Rolls-Royce sitt arbeid med det grønne skiftet. Motorfabrikken utenfor Bergen har i generasjoner produsert skipsmotorer, og den ligger langt fremme i arbeidet mot nullutslipp.

 

0

MEDLEMSBEDRIFTER

0

ARBEIDSOMRÅDER

0

BÆREKRAFTSMÅL

Hovedsamarbeidspartnere

  Personvernerklæring for Maritime Bergen

  Personvernerklæringen skal sikre at virksomheter som er medlem i Maritime Bergen er informert om hvilke opplysninger som blir samlet inn og lagret om medlemmene. Personvernerklæringen inneholder opplysninger om hvordan vi benytter personopplysninger, hvordan vi bruker opplysningene, hvem som er ansvarlig og hvordan vi sikrer medlemmenes rettigheter ihht. oppdatering av regler i personlovgivning av 25. mai 2018.

  Les mer

  Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
  Click to enable/disable Google Fonts.
  Click to enable/disable Google Maps.
  Click to enable/disable video embeds.
  Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette på nettstedet, godtar du bruken av informasjonskapsler