Opeaning Oceans Conference

Opeaning Oceans Conference

Opeaning Oceans Conference 1290 720 Maritime Bergen

Opening Oceans, hvor Maritime Bergen er partner,  går av stabelen 2.-3. mai. Dette er en konferanse i samarbeid med det parallelle arrangementet «Danish Maritime Days» i København. Det interaktive programmet forsikrer at det vil være noe for enhver, til enhver tid.

Det vil være tre spesifikke typer arrangementer spredt for å vise spekteret av ideer, utformingen av samarbeid og etableringen av kommersielle muligheter. Disse er da «The Main Ocean Stage», «Ocean Exploration Islands» og “Nordic Think Tank”, hvor førstnevnte vil være stedet for innledere og paneldeltakere vil diskutere utviklende trender i bærekraftig, økonomisk utvikling av havområdet. Ocean Exploration Islands vil være stedet for å utforske hvert nøkkel-område innenfor havets muligheter. Sistnevnt vil være vert for diskusjoner og samtaler om nordisk samarbeid, med mulighet for dialog mellom deltakere og innledere.

Blant de mange foredragsholderne vil Hege Økland, CEO i NCE Maritime CleanTech, holde innlegg. NCE Maritime CleanTech er en verdensledende klynge for rene maritime løsninger. Klyngen omfatter 80 partner bedrifter som samarbeider i utviklingen av ny energi-effektiv og miljøvennlig teknologi for havindustrien. Før Øklands tid hos NCE Maritime CleanTech hadde hun en rekke lederstillinger, inkludert Head of Maritime i forskningsorganisasjon Polytec og administrerende direktør for næringsutvikling nettverket SNU.

En annen  foredragsholder det er verdt å merke seg er Matt Duke, som har jobbet innen digital teknologi i over 20 år, og har jobbet i shippingindustrien de siste 16 årene. Duke ledet de globale digitale og IT-organisasjonene i Odfjell, i tillegg til at han har ledet det kommersielle maritime digitale plattformsteamet på Kongsberg Digital. Han kom til Grieg Star i 2018, og tok med seg en bred bakgrunn for forretningsprosessinnovasjon, både som en shippingprofessor og som teknologileverandør og innovatør. Duke har med det en bachelorgrad (Sunderland University) i miljøvitenskap og bærekraftig utvikling.

Les mer om konferansen her

0

MEDLEMSBEDRIFTER

0

ARBEIDSOMRÅDER

0

BÆREKRAFTSMÅL

Hovedsamarbeidspartnere

Personvernerklæring for Maritime Bergen

Personvernerklæringen skal sikre at virksomheter som er medlem i Maritime Bergen er informert om hvilke opplysninger som blir samlet inn og lagret om medlemmene. Personvernerklæringen inneholder opplysninger om hvordan vi benytter personopplysninger, hvordan vi bruker opplysningene, hvem som er ansvarlig og hvordan vi sikrer medlemmenes rettigheter ihht. oppdatering av regler i personlovgivning av 25. mai 2018.

Les mer

Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
Click to enable/disable Google Fonts.
Click to enable/disable Google Maps.
Click to enable/disable video embeds.
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette på nettstedet, godtar du bruken av informasjonskapsler