Oppstartshjelp for nyetablerere

Oppstartshjelp for nyetablerere

Oppstartshjelp for nyetablerere Maritime Bergen

Business Region Bergen har fått 1,3 millioner kroner fra Hordaland fylkeskommune som skal gå til gründere og oppstartsbedrifter i Bergensregionen.

Etablererfondet for gründere skal gi nyetablerte bedrifter en liten starthjelp. Hver søker kan få inntil 50 000 kroner og pengene skal fordeles i løpet av 2015.

Bedriften eller enkeltmannsforetaket må være startet i år, eller det må være en intensjon å etablere et selskap senere i år eller neste år. Søknadene blir behandlet fortløpende av Business Region Bergen. Tilskuddet fra etablererfondet skal bidra til gjennomføring av nødvendige tiltak i tidlig oppstartsfase, og skal gi gründeren kompetanse om marked og økonomi.

Les mer om Etablererfondet og kriteriene for å motta starthjelp her.

 

 

 

 

0

MEDLEMSBEDRIFTER

0

ARBEIDSOMRÅDER

0

BÆREKRAFTSMÅL

Hovedsamarbeidspartnere

  Personvernerklæring for Maritime Bergen

  Personvernerklæringen skal sikre at virksomheter som er medlem i Maritime Bergen er informert om hvilke opplysninger som blir samlet inn og lagret om medlemmene. Personvernerklæringen inneholder opplysninger om hvordan vi benytter personopplysninger, hvordan vi bruker opplysningene, hvem som er ansvarlig og hvordan vi sikrer medlemmenes rettigheter ihht. oppdatering av regler i personlovgivning av 25. mai 2018.

  Les mer

  Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
  Click to enable/disable Google Fonts.
  Click to enable/disable Google Maps.
  Click to enable/disable video embeds.
  Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette på nettstedet, godtar du bruken av informasjonskapsler