Rapportlansering: Grønn maritim – status for omsetning, verdiskapning og sysselsetting

Rapportlansering: Grønn maritim – status for omsetning, verdiskapning og sysselsetting

Rapportlansering: Grønn maritim – status for omsetning, verdiskapning og sysselsetting 700 369 Maritime Bergen

Mandag 21. mars mottar klima- og miljøminister Espen Barth Eide rapporten «Grønn maritim – status for omsetning, verdiskapning og sysselsetning». Rapporten overleveres under et faglig seminar i Klima- og miljødepartementet fra kl. 13. Lanseringen strømmes også digitalt

Hvilken rolle har grønne maritime løsninger i dagens og i fremtidens Norge? Regjeringen vil kutte klimagassutslipp og skape jobber, og varsler økt satsing på grønn verdiskaping, sysselsetting og eksport.

Rapporten som presenteres mandag, inngår i arbeidet med å oppdatere og videreutvikle de tidligere Menon-rapportene «Grønn maritim» og «Strategier for grønn maritim eksport». Rapporten er finansiert av Klima- og miljødepartementet og et konsortium med Innovasjon Norge, Eksportfinansiering Norge, Enova, Forskningsrådet og Rederiforbundet, på initiativ fra sistnevnte.

Lanseringen strømmes direkte via regjeringen.no og Facebook-eventet Grønn maritim: Rapportlansering og opptak er tilgjengelig i etterkant.

Tidspunkt: mandag 21. mars 2022, kl. 13.00-13.45, innslipp fra kl. 12.30.

Sted: Klima- og miljødepartementet, Kongens gate 20, Oslo

Påmelding: via e-post til KLD-arrangementer@kld.dep.no innen mandag 21, kl. 09.30.

Program:
Erik Jakobsen i Menon presenterer rapporten innledningsvis.

Klima- og miljøminister Espen Barth Eide mottar rapporten, og deltar i en panelsamtale sammen med Harald Solberg, administrerende direktør i Rederiforbundet, Fridtjof Unander, direktør for bærekraft og grønt skifte i Forskningsrådet og LO-leder Peggy Hessen Følsvik. Kommunikasjonsdirektør Christine Korme i Rederiforbundet leder samtalen.

NB! Alle gjester må ha med ID i form av førerkort, pass eller nasjonalt ID-kort. Bankkort anses ikke som gyldig legitimasjon.

0

MEDLEMSBEDRIFTER

0

ARBEIDSOMRÅDER

0

BÆREKRAFTSMÅL

Hovedsamarbeidspartnere

  Personvernerklæring for Maritime Bergen

  Personvernerklæringen skal sikre at virksomheter som er medlem i Maritime Bergen er informert om hvilke opplysninger som blir samlet inn og lagret om medlemmene. Personvernerklæringen inneholder opplysninger om hvordan vi benytter personopplysninger, hvordan vi bruker opplysningene, hvem som er ansvarlig og hvordan vi sikrer medlemmenes rettigheter ihht. oppdatering av regler i personlovgivning av 25. mai 2018.

  Les mer

  Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
  Click to enable/disable Google Fonts.
  Click to enable/disable Google Maps.
  Click to enable/disable video embeds.
  Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette på nettstedet, godtar du bruken av informasjonskapsler