Sigvald Sveinbjørnsson blir ny daglig leder i Maritime Bergen

Sigvald Sveinbjørnsson blir ny daglig leder i Maritime Bergen

Sigvald Sveinbjørnsson blir ny daglig leder i Maritime Bergen 2560 1920 Maritime Bergen
Han tar over Maritime Bergen etter Siv Remøy-Vangen, som fra årsskiftet blir toppleder i Norwegian Electric Systems.

 

Under Siv sin ledelse er Maritime Bergen blitt mer relevant enn noen gang for maritim næring i Vestland. Styret i Maritime Bergen har jobbet bredt for å finne ny daglig leder. Jeg er meget fornøyd med at Sigvald Sveinbjørnsson skal overta etter Siv. Sigvald sin brede erfaring skal bidra til å videreutvikle Maritime Bergen i tett samarbeid med medlemmene, sier styreleder Ole Jørgen Eikanger.

 

Sveinbjørnsson (42) kommer fra jobben som rådgiver for mediekonsernet Amedia. Han gikk for ett år siden av som sjefredaktør i Bergensavisen, som han ledet fra 2016. Tidligere har Sveinbjørnsson vært kommentator og lederskribent i Bergens Tidende, leder og redaktør i Aller Gruppen samt aksjemegler og konsulent. 

 

Stiftelsen Maritime Bergen har 170 medlemsbedrifter innenfor de maritime næringene på Vestlandet. Stiftelsen arbeider for å styrke evnen til å drive maritim virksomhet i og fra Bergensregionen.  

 

– Jeg gleder meg til å jobbe for den maritime næringen gjennom den svært kompetente organisasjonen i Maritime Bergen. De representerer en svært viktig bransje for Bergen og Vestlandet, som jeg gleder med å være med å utvikle. Siv Remøy-Vangen har gitt et solid fundament som vi skal videreutvikle fra, for å gjøre den maritime næringen enda bedre istand til å skaffe seg kompetanse, bidra til stabile rammevilkår og utvikle seg. Det vil tjene alle, sier Sveinbjørnsson. 

 

0

MEDLEMSBEDRIFTER

0

ARBEIDSOMRÅDER

0

BÆREKRAFTSMÅL

Hovedsamarbeidspartnere

  Personvernerklæring for Maritime Bergen

  Personvernerklæringen skal sikre at virksomheter som er medlem i Maritime Bergen er informert om hvilke opplysninger som blir samlet inn og lagret om medlemmene. Personvernerklæringen inneholder opplysninger om hvordan vi benytter personopplysninger, hvordan vi bruker opplysningene, hvem som er ansvarlig og hvordan vi sikrer medlemmenes rettigheter ihht. oppdatering av regler i personlovgivning av 25. mai 2018.

  Les mer

  Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
  Click to enable/disable Google Fonts.
  Click to enable/disable Google Maps.
  Click to enable/disable video embeds.
  Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette på nettstedet, godtar du bruken av informasjonskapsler