Sikkerhet til begjær eller besvær?

Sikkerhet til begjær eller besvær?

Sikkerhet til begjær eller besvær? Maritime Bergen

[ingress]God sikkerhet er en viktig suksessfaktor og et økende krav fra omgivelsene. Hvordan skapes god sikkerhet? Har sikkerhetsperspektivet gått for langt?[/ingress]

Hvordan påvirkes sikkerhet i en multikulturell setting? Hva skjer hvis sikkerheten svikter? Hva er rederienes utfordringer og konsekvenser som følge av mer krevende sikkerhetsbestemmelser, og ikke minst hvordan er den administrative byrden?

Søfartsstyrelsen i Danmark har undersøkt hvordan økende administrative rutiner påvirker arbeidet til sjøfolk og rederier, og sammen  forskere og representanter fra næringslivet blir det 12. februar satt fokus på maritim sikkerhet under dagsseminaret til Bergen Maritime Personal Forum.

Les mer om dagsseminaret her

 

Tekst: Camilla Borchgrevink

 

0

MEDLEMSBEDRIFTER

0

ARBEIDSOMRÅDER

0

BÆREKRAFTSMÅL

Hovedsamarbeidspartnere

  Personvernerklæring for Maritime Bergen

  Personvernerklæringen skal sikre at virksomheter som er medlem i Maritime Bergen er informert om hvilke opplysninger som blir samlet inn og lagret om medlemmene. Personvernerklæringen inneholder opplysninger om hvordan vi benytter personopplysninger, hvordan vi bruker opplysningene, hvem som er ansvarlig og hvordan vi sikrer medlemmenes rettigheter ihht. oppdatering av regler i personlovgivning av 25. mai 2018.

  Les mer

  Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
  Click to enable/disable Google Fonts.
  Click to enable/disable Google Maps.
  Click to enable/disable video embeds.
  Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette på nettstedet, godtar du bruken av informasjonskapsler